Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Ναι, ντροπή μου !!!


Κάθε βαθιά ρυτίδα μαρτυράει, χαρές ,λύπες, βάσανα, έρωτες...
Και όμως, αυτοί οι άνθρωποι δεν φύτρωσαν ξαφνικά, ήταν η κοπέλα που ερωτεύτηκε, απογοητεύτηκε,έκλαψε σε χαρά μιας γέννας,πολέμησε ,πέρασε κακουχίες ,ξενύχτησε αγωνιώντας πάνω στο προσκέφαλο κάποιου παιδιού της,βασανίστηκε,καμιά φορά και μόνη για να το μεγαλώσει, να το σπουδάσει ίσως...
Και τώρα!!
Βλέποντας αυτές τις φώτο με δέρνουν οι τύψεις....εγώ, ναι εγώ,3 χιλιόμετρα είναι το σπίτι της μάνας, και όμως μια επίσκεψη στα κλεφτά,με την μηχανή αναμμένη, καμιά φορά μη βγάζοντας και το κράνος,εκεί στα ορθια, (μάνα τι κάνεις είσαι καλά);;
Η ζωή είναι σκληρή,εγώ είμαι σκληρή και αδιάφορη;(απομακρυνθήκαμε),απομακρύνθηκα, από γονείς, συγγενείς, αδέρφια,αναρωτιέμαι γιατί (γίναμε),έγινα έτσι,τα όποια προβλήματα τις καθημερινότητας,ο φόβος για το μέλλον..

Πολλά πράγματα σαν κορίτσι δεν τα καταλάβαινα τις νυχτερινές εξόδους,πχ όταν αργούσα και αγωνιούσε, αν είμαι καλά και που είμαι,το βλέμμα και οι συμβουλές στο πρώτο καρδιοχτύπι,(καλά, άσε με τώρα)απαντούσα,και βρόνταγα πίσω μου την πόρτα φεύγοντας...
Αργότερα όταν έζησα τα ίδια κατάλαβα την αγωνιά της, τότε που μυαλά.....

Ήταν μόνη, μετά από 5 παιδιά σε ένα απέραντο άδειο σπίτι, όταν εκείνο το καταραμένο βράδυ της Τετάρτης,έτρεξα οδηγώντας με θολά μάτια, στον δρόμο που νόμιζα ότι δεν τελείωνε ποτέ ,να της πω τα κακά μαντάτα,και αυτή με κοιτούσε με απορία μην μπορώντας να πιστέψει, αυτό που δεν ήθελα να της πω τηλεφωνικά......
Ένιωσα τη μοναξιά της ,τον πόνο της, δεν μπόρεσα, ούτε ποτέ θα μπορέσω να νιώσω,και εύχομαι κανείς να μην νιώσει ποτέ...
Ένιωσα το τι είναι να φεύγουν τα παιδιά,πως ένα σπίτι γεμάτο γέλια και φωνές,ξαφνικά να βυθίζετε στην σιωπή....

Αναρωτιέμαι, γιατί τα λέω αυτά; ντρέπομαι,ντρέπομαι,ντρέπομαι για μένα ,για σένα ίσως, όταν βλέπω και αυτές τις εικόνες....









Οι περισσότεροι από αυτούς τους ανθρώπους που ζουν σήμερα σε έναν οίκο ευγηρίας έχουν συγγενείς, παιδιά, αδέρφια ή αδερφές. Δεν τους σώζει από τη μοναξιά όμως.
Όλοι οι ηλικιωμένοι λένε εδώ την ίδια ιστορία: ήρθαν εδώ από το σπίτι με την ελεύθερη βούλησή τους, διότι δεν θέλουν να είναι βάρος και αποφάσισαν να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους μακριά από την οικογένεια.....

ΥΓ: Αφιερωμένο σε σένα.... το ελάχιστο που θα μπορούσα να κάνω....

Ακούμε: Queen - Mother Love

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Χαχα....το μπιράλ !!!




Αξίζει να αφιερώσεις λίγα λεπτά....το είδα και έλιωσα στα γέλια,και μου χρειαζόταν!!
Ανεπανάληπτος Πέτρος Φιλιππίδης, σε ρόλο μάνας και γιου στους 50-50, το γέλιο της αρκούδας,έλα μην το χάσεις....ο άνθρωπος δεν παίζετε!!
Κλείσε το mix pod και απόλαυσε διάλογους!!




Τι άλλο θα μπορούσαμε να ακούσουμε από: The Doors "Break on Through"

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Ω ναι, πήρα τα ανάπλαγα!!





Δεν θέλει και πολύ σου λέω ,όχι δεν τα πήρα στο κρανίο,μια χαρά ήρεμη είμαι με εξαίρεση κάτι που με προβληματίζει, μα δεν είναι ώρα για νιαουρίσματα....
Είπα να κλείσω το λαπι και να χαλαρώσω στο ζωδιακό μου περιβάλλον,ο καιρός βοήθησε αρκετά μπορώ να πω, έτσι έβαλα μπότες μπουφάν και ξεκινήσαμε με τη ζουζου και τον φωτογράφο μας, να πάρουμε τα βουνά για καθαρό αέρα,(όχι ότι μας λείπει) και οφθαλμόλουτρο ...
Φτάσαμε σε ένα φανταστικό σημείο του νησιού με υπέροχη θέα από βουνό και θάλασσα,
το προηγούμενο βράδυ έριχνε παπάδες, και καλόγερους θα έλεγα,έτσι αποφασίσαμε να αρματωθούμε με μαχαίρια και τα λοιπά σύνεργα, να πάμε για χόρτα(όπως το σκέφτηκες, πες το, βγήκα να βοσκήσω)
Η χαλάρωση σε όλο της το μεγαλείο,απέραντος ορίζοντας με θέα την Τήνο,υπέροχη γαλήνια θάλασσα,και στο βουνό να υπάρχει μια σιωπή που μόνο τα τιτιβίσματα των πουλιών (πετούμενων βεβαίως βεβαίως)διέκοπταν..
Καλά μην φανταστείς ότι διασχίσαμε την ζούγκλα του Αμαζονίου,είπαμε! όποιος έχει έρθει στο νησί θα έχει (θαυμάσει),με την πρώτη ματιά από το καράβι το φαλακρό τοπίο,αυτό είναι κάτι από τα πολλά που το κάνει και ξεχωριστό.
Κάτι άλλο που τραβάει την προσοχή ερχόμενος με το καράβι, είναι οι απέραντες γραμμές κατά μήκος και πλάτος των βουνών,(πρόσεξε στις φώτο),χιλιόμετρα από πέτρινα
διαχωριστικά τοιχία, που στέκουν ποιος ξέρει πόσα χρόνια,και πόσοι δούλεψαν με ντάλα τον ήλιο, χωρίζοντας τις περιουσίες των ιδιοκτητών, που παρεμπιπτόντως, όσο μακριά πέταγαν την πέτρα τόσα μέτρα γης (με ποτάμια από τίμιο ιδρώτα δουλείας,τρομάρα τους) κατακτούσαν!!! Ξέρω,όσα δε φτάνει η αλεπού....φωνάζει το Φασούλα....
Άναψε τσιγαράκι, κάτσε και απόλαυσε τη θέα ,πάρε και βαθιές ανάσες από μυρωδιές θάλασσας και βουνού!!



















υγ Μια χορτόπιτα είχα σκοπό να σας κάνω,μα ο γιατρός σήμερα με έβαλε σε αυστηρή δίαιτα σε όλα ,οπότε τα χόρτα μάλλον θα τα ξαναφυτέψω!! και μετά σου λέει πάρε κάνα κιλό!!

Ακούμε:Nirvana - Smells Like Teen Spirit

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Είμαι Καράκριαρω και γουστάρω!!




Είμαι Κριάρω και χαίρομαι για αυτό,άκου λίγα λόγια ,ρε λες να είμαι έτσι;ασταδιάλα!!


Η ερωτική ζωή του Κριού

Η μία λέξη που μπορεί να περιγράψει άριστα ένα Κριό είναι η "θέρμη".(ουααααουυυ)
Με το στοιχείο της φωτιάς να τους επηρεάζε, οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο εκπέμπουν ενέργεια γεμάτη θέρμη και πάθος.(το χουμε λέμε το χουμε)!!

Συνήθως, παίρνουν την πρωτοβουλία για να αρχίσουν μία σχέση, ενώ ο άντρας Κριός ως μεγάλος γόης, αποδεικνύεται ακαταμάχητος.
Επειδή όμως οι Κριοί, άντρες ή γυναίκες, θέλουν να έχουν πάντα το πάνω χέρι, αυτό πολλές φορές οδηγεί σε σύγκρουση.(χαχαχαχα)

Οι Κριοί διακατέχονται από μια ανάγκη για περιπέτεια, λατρεύουν τα ερωτικά παιχνίδια (εννοεί κρέμασμα από τα κέρατα στο πολύφωτο),και θα κάνουν τα πάντα όταν επιδιώκουν να κατακτήσουν ένα δύσκολο σύντροφο. Είναι πολύ δύσκολο να αντισταθεί κανείς στο μαγνητισμό και τη γοητεία τους.


Το πάθος μπορεί να παίζει τον πρώτο ρόλο όμως αν υπάρξει προ αυτού μια διανοητική έλξη,(κάτι σε Γκουντερα) είναι σχεδόν βέβαιο ότι τα πράγματα θα προχωρήσουν θετικά.

Όταν αγαπούν γίνονται κτητικοί, επινοητικοί και δυναμικοί. Αγαπούν τα τρυφερά χάδια και ως εραστές είναι από τους καλύτερους γιατί είναι άφοβοι στο κρεβάτι και απαλλαγμένοι από σεμνοτυφίες.( ας το βουλώσω εδώ)

Οι Κριοί είναι πιστοί όσο διαρκεί η σχέση τους και αν αυτή απειληθεί κανένας δεν μπορεί να γνωρίζει τι είναι ικανοί να κάνουν για να τη σώσουν, αρκεί να πιστεύουν ότι αξίζει να σωθεί.(αυτό ξαναπές το ναιιιιιιιιιι)

Για να κατακτήσετε ένα Κριό, πρέπει να είστε πρωτότυποι, επινοητικοί, να έχετε δυνατή προσωπικότητα. Θα σας είναι πιστός και απόλυτα αφοσιωμένος εάν τον αγαπήσετε με όλη τη ψυχή σας.(όχι τσιγκουνιές,είπαμε με οοολη)

Ερωτική συμβατότητα με τα άλλα ζώδια

Κριός με Κριό :Προβλήματα στη σχέση εξαιτίας του ανταγωνισμού μεταξύ τους. Σπάνια μια τέτοια σχέση θα είναι ειρηνική και ήρεμη.
Αν πετύχει όμως θα κρατήσει το ενδιαφέρον των δύο συντρόφων για πάντα.

Κριός με Ταύρο: Οι πολλές διαφορές μεταξύ τους κάνουν δύσκολη τη διατήρηση της σχέσης. Ότι αγαπούν ο ένας στον άλλο είναι δυστυχώς ακριβώς αυτό που μισούν ο ένας στον άλλον. Η σχέση μπορεί να υπάρξει και να έχει διάρκεια μόνο με αμοιβαία υποχωρητικότητα και συμβιβασμό.

Κριός με Δίδυμο : Η ένωση μπορεί να λειτουργήσει θαυμάσια αν υπάρξει κατανόηση και προσπάθεια από τα δύο μέρη. Ο Κριός χρειάζεται να κατευνάσει την υπερβολική του ενεργητικότητα που καταπονεί τους Διδύμους οι οποίοι σέβονται το δυνατό μυαλό περισσότερο από το πάθος και την ενεργητικότητα.

Κριός με Καρκίνο : Δύσκολο να πετύχει μια τέτοια σχέση. Οι Καρκίνοι αλλάζουν εύκολα διάθεση, είναι μυστικοπαθείς και δεν συγχωρούν εύκολα. Εντελώς αντίθετοι από τον Κριό που ξεχνάει μέσα σε ένα λεπτό και το χειρότερο καυγά. Το θετικό εδώ είναι ότι ως αντίθετα μεταξύ του ζώδια, μπορεί να επέλθει ισορροπία. Όταν μια τέτοια σχέση (ή γάμος) περάσει τις δυσκολίες του πρώτου καιρού (μπορεί να πάρει χρόνια), τότε μπορεί να πετύχει.

Κριός με Λέων: Μια ιδανική ένωση. Η σεξουαλική ζωή άριστη. Πιστοί ο ένας προς τον άλλον γιατί πιθανότατα βρίσκουν αυτό που ζητούν ο ένας από τον άλλο. Ο Λέων θαυμάζει τον φλογερό και παθιασμένο Κριό. Αυτό ακριβώς επιζητά ο Κριός. Να τον θαυμάζουν.

Κριός με Παρθένο: Απλά Κριός και Παρθένος δεν ταιριάζουν αστρολογικά. Οι Παρθένοι ψάχνουν να βρουν ελαττώματα, κριτικάρουν και είναι πολύ ακριβείς σε οτι κάνουν. Έτσι δεν ταιριάζουν με τον Κριό που είναι ακριβώς το αντίθετο των παραπάνω. Χωριστά και φίλοι λοιπόν.

Κριός με Ζυγό: Υπάρχουν αρκετές αμφιβολίες για την επιτυχία μιας τέτοιας σχέσης, εκτός αν τα δύο άτομα ανήκουν στο ίδιο κοινωνικό και πολιτιστικό επίπεδο. Ο θερμός και γεμάτος πάθος ζυγός θα αποτελέσει την ήρεμη δύναμη για τον φλογερό, ευερέθιστο και παράφορο Κριό. Η δεν θα έχει διάρκεια αν τα δύο άτομα έχουν διαφορετική κουλτούρα και παιδεία.

Κριός με Σκορπιό : Η ένωση αυτή έχει πολλές πιθανότητες επιτυχίας. Το πρόβλημα παρουσιάζεται από το γεγονός ότι και οι δύο είναι γεννημένοι ηγέτες και θα θέλουν να έχουν το πάνω χέρι στη σχέση. Αν η οικογένεια μπορεί να έχει δύο αρχηγούς, η σχέση θα πετύχει και θα είναι πραγματικά καυτή και πετυχημένη.(χαχα εδώ είμαστε,καλόοοο)!!

Κριός με Τοξότη: Μια ιδανική και συναρπαστική ένωση που θα έχει σίγουρα διάρκεια. Και τα δύο ζώδια είναι παρορμητικά και αγαπούν τη περιπέτεια. Οι Τοξότες αγαπούν τη ελευθερία και κυνηγούν την ευτυχία & οι Κριοί συμφωνούν απόλυτα με αυτή την στρατηγική στη ζωή.

Κριός με Αιγόκερο: Πιθανότερα ανεπιτυχής μια τέτοια σχέση. Η υπομονή του Αιγόκερου συγκρούεται με την ανυπομονησία του Κριού που δεν αντέχει την αργή και μεθοδική φύση του Αιγόκερου. Στο σεξ υπάρχει καλή χημεία μεταξύ τους & μπορεί να υπάρξουν σχέσεις μικρής διάρκειας.

Κριός με Υδροχόο: Τολμηρή ένωση. Ο απρόβλεπτος Υδροχόος θα δοκιμάσει την υπομονή του παρορμητικού και ισχυρογνώμονα Κριού. Απαιτείται αμοιβαία προσπάθεια για να πετύχει αλλά τότε θα έχει διάρκεια και θα είναι συναρπαστική.

Κριός με Ιχθείς : Τα δύο αυτά ζώδια δεν ταιριάζουν σεξουαλικά. Οι ιχθείς άθελα τους είναι ικανοί να σβήσουν τη φλόγα του Κριού. Επίσης η υπερβολικά συναισθηματική φύση τους και ο ρομαντικός τους χαρακτήρας, δεν βρίσκει ανταπόκριση στον εύφλεκτο και επιθετικό Κριό


Πεθερά Κριός: (εδώ να δώσουν προσοχή ο γάβρος και ο γναγν)

Είναι αρκετά κοινωνική και δυναμική προσωπικότητα γεμάτη ένταση και νευρικότητα. Της αρέσει να επιβάλλεται ενώ η έντονη ανησυχία και ο εγωισμός της μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στη σχέση σας αν δεν φροντίσετε από την αρχή να της κόψετε το αέρα. Η πεθερά Κριός αγαπά πολύ τα παιδιά της και προσφέρει απλόχερα τη συμπαράσταση της. Η συμπεριφορά της όμως μπορεί να γίνει υπερβολική θέλοντας αυτή να έρχεται πάντα πρώτη χωρίς να διστάζει να εκφράσει τη γνώμη της πάνω σε όλα τα θέματα γεμάτη μαχητικότητα και ενθουσιασμό. Είναι όμως αρκετά ανοιχτοχέρα και κατά βάθος έχει χρυσή καρδιά αρκεί να την φέρετε στα νερά σας ποντάροντας στην καλοσύνη της.
(ακούτε βρε; ανοιχτόχερα και καλή καρδιά)!!

ΔΙΑΣΗΜΕΣ ΚΡΙΟΙ

Joan Crawford, Bette Davis, Emma Thompson, Claire Danes, Ellen Barkin, Ashley Judd, Robin Wright-Penn, Sarah Jessica-Parker, Shannen Doherty,Jenny Garth, Kate Hudson, Diana Ross, Tracy Chapman, Mariah Carey, Victoria Adams ( "Posh Spice"), Celine Dion, El MakFerson..

ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΚΡΙΟΙ

Marlon Brando, Hugh Hefner, Steve McQueen, Warren Beatty, Anthony Perkins, Leonard Nimoi, Francis-Ford Coppola, Quentin Tarantino, Eric Clapton, Christophe Lambert, Timothy Dalton, Gary Oldman, Dennis Quaid, Eddie Murphy, Andy Garcia, Russell Crowe, Alec Baldwin, Ewan McGregor, Matthew Modine..

Στο mix pod: Five Finger Death Punch Bad Company

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Ο Άγγελος μου γιορτάζει....




Σήμερα γιορτάζει,ο φύλακας άγγελος μου..
Τώρα πια η θύμησή του δεν με πονάει,ο χρόνος έβαλε το χέρι του, και απλά την γλύκανε,την γιάτρεψε..
Είμαι (περήφανη) που έχω κάποιον δίπλα στον "μεγάλο" να μας εκπροσωπεί ,να μας προσέχει, να μας δίνει δύναμη,είμαι σίγουρη ότι κάνει τα καλύτερα για μας.
Βλέποντάς μας, θα γελάει ,θα κοροϊδεύει,έτσι ήταν πάντα, και έτσι θα μείνει μέσα μου,το χαμογελαστό παιδί με τα χέρια ανοιχτά σε αγκαλιά...
Ο άγγελός μου ο προστάτης μας...

Μίλα σιγά, ο άγγελός μου κοιμάται, έχει τόσα να κάνει, και τον έχω τόση ανάγκη ειδικά σήμερα, τώρα...
Έχει απλώσει τα τεράστια λευκά φτερά του πάνω μας,μας προστατεύει,δεν θα μας αφήσει, δεν θα με αφήσει,δεν μπορεί,του έχω εμπιστοσύνη...
Πάνε χρόνια που έφυγες ...
Σ'αγαπω άγγελε μου, μου λείπεις...

θέλω να μου υποσχεθείς ότι θα συναντηθούμε στην επόμενη ζωή

Εγώ είμαι εδώ
και θα σε περιμένω,
μα δεν θα ρθεις,
το ξέρω δεν θα'ρθεις
Ποτέ ο χρόνος δε γυρίζει πίσω,
κάτι να αλλάξεις δεν μπορείς.
Αν θες να γίνεις βασιλιάς
ή σκλάβος γίνε,
ποτέ στα λόγια
τα δικά σου μη χαθείς.
Κι αν απ΄τα μάτια σου
κυλήσει κάποιο δάκρυ,
μέσα του ψάξε
την αλήθεια για να βρεις.

οι στίχοι είναι του Δημήτρη Μαλούση

Μερικοί άνθρωποι έχουν το χάρισμα να σε κάνουν κουρέλι με μια μόνο λέξη,θέλει να έχεις μεγάλο ταλέντο για να το καταφέρεις αυτό,δεν το έχω και δεν θα ήθελα να το έχω, θέλω να μείνω αυτή που είμαι ,όπως είμαι,αλλά ρε πούστη μου πονάει..


Αφιερωμένο στον άγγελό μου,το όνομα του Θανάσης...
Ακούμε:Evanescence My Immortal

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Διασταυρώνοντας τα κέρατα !! χχμμμμμμμμμ




Οχιιιιιιιιιιιι δεν είναι εν βρασμό ψυχής ,αρχικά δεν ήθελα να ασχοληθώ καν, αλλά μπαίνοντας σε διάφορα μπλοκ βλέπω την ανωριμότητα, και την βλακεία σου και αποφάσισα να διασταυρώσω τα κερατά μου...
Εσύ ένα άτομο μορφωμένο να κάνεις έτσι σαν μωρό παιδί, λες και σου πήραν το κουλούρι μέσα από τα χέρια;
Να μπαίνεις σε άλλα μπλοκ και να λες μαλακίες,ούτε καν να σχολιάζεις το θέμα τους αλλά τα προσωπικά σου κολλήματα, που δεν είναι καν,προσωπικά έγιναν διαδικτυακά!!
Όχι ρε πούστη μου δεν το δέχομαι από σένα,με προσβάλλεις σαν άτομο,άλλα είχα στο μυαλό μου για σένα ,ναι, ναι εγώ, που οι γνώσεις μου είναι παααααααααρα πολύ πιο κάτω από τις δικές σου.....

Είναι δυνατόν να σουφρώνεις χείλια, και να βροντάς πόρτες φεύγοντας για ψύλλου πήδημα(που και αυτός ο έρμος κόπο κάνει, σπρώχνει, κουράζετε),οχι ρε αδερφέ αδυνατώ να το καταλάβω,βρόντηξες και άστραψες άδικα ,τελικά όπως πάντα....
Σου έδωσα 3 ευκαιρίες,με έκανες κουβάρι και ποτέ δεν μίλησα, αλλά φτάνει έφτασε ο κόμπος στο χτένι,αν μη τι άλλο ήταν και άλλοι όταν τα βρόντηξες και πιστεύω κατάλαβαν το πόσο άδικο είχες...
Πάντα σε υποστήριζα ,πάντα σου έδινα ευκαιρίες, όχι άλλο με κούρασε η ανωριμότητα σου....
Άλλαξε όσους λογαριασμούς θες ,μπες από διάφορα μπλοκ, ξέρω ότι θα το διαβάσεις γιατί έχεις ΜΕΓΑΛΟ άδικο,μα μεγαααααααλο....δεν έχεις όμως άλλη ευκαιρία...
κρίμα, κρίμα, πάρα πολύ κρίμα...


Πάμε για τραγούδι δυνατό, γιατί τα πήρα !!!!!!
Ακουμε:RATM - Killing In The Name Of RATM

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Χάρισε μου κάτι ...




Χάρισε μου κάτι αν μπορείς
να ομορφύνω τις στιγμές μου,
δείξε μου ενα δρόμο
να ακολουθήσω,
μίλα μου για ένα παράδεισο
που δεν μπορώ να αγγίξω.
Θέλω οι μέρες μου
να ισορροπούν με τις νύχτες μου
και η χαρά με τη λύπη μου.
Αν κρατάς το άσπρο,
γύρο του θα βρω το μαύρο.
Να λυπηθώ για κάτι που έχασα
η για κάτι που δε γνώρισα;
Γιατί η ισορροπία στο κενό,
είναι το πέταγμα.


Αφιέρωσε 5 λεπτά σε αυτό το βιντεάκι,πραγματικά θα κολλήσεις.




Πόσες φορές ντρέπομαι που είμαι άνθρωπος.....
Το χειρότερο είδος στον πλανήτη είμαστε και το πιστεύω ακράδαντα...


Οι στίχοι είναι του Δημήτρη Μαλούση...
Ακούμε: Tool Right in Two

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Έλα που δεν σου αρέσουν !!




- Αφού είναι διαπιστωμένο ότι τα περισσότερα ατυχήματα συμβαίνουν σε απόσταση 10 χιλιομέτρων από το σπίτι μας, γιατί δε μετακομίζουμε όλοι 10 χιλιόμετρα πιο πέρα, ώστε να είμαστε ασφαλείς;

- Σε τι διαφέρει το "αμέτι" από το "μουχαμέτι";

-Εντάξει οι τρεις, αλλά ο κούκος έχει καταλάβει κανείς γιατί μένει και -κυρίως- σε τι αποσκοπεί

-Στη συγχρονική κολύμβηση, αν πνιγεί μια κολυμβήτρια, οι άλλες τι πρέπει να κάνουν;

-Τελικά στη "σκουληκομυρμηγκότρυπα" μένουν σκουλίκια ή μυρμήγκια;

-Κανονικά η "βρογχίταδα" δεν θα έπρεπε να περνάει φορώντας αδιάβροχο;

-Όταν καταργηθεί η Super τι θα καίει ο Superman;

- Τι εθνικότητας είναι οι οικιακοί βοηθοί στις Φιλλιπίνες;

-Δηλαδή, τα Πάντα (τα αρκουδάκια) στα Αγγλικά λέγονται Always;


-Αυτά τα σαλιγγάρια που βγαίνουν μόνο όταν βρέχει, τον υπόλοιπο χρόνο που έχει ηλιοφάνεια, πού βρίσκονται;

- Γιατί όσοι σου τηλεφωνουν στο σταθερο θεωρούν απαραίτητο να σε ρωτήσουν "πού είσαι";;-

-Όταν λέμε ότι "δεν πέφτει καρφίτσα", εννούμε ότι κάποιος τη ρίχνει και μετά την παρακολουθεί;

-Ποιό είναι το original χρώμα της βρώμας;

-Αφού τα λαγοπόδαρα φέρνουν τύχη, τότε γιατί οι αρχικοί ιδιοκτήτες τους, οι λαγοί, καταλήγουν συνήθως στιφάδο;

-Πώς καταλαβαίνει κανείς ότι έχει ξινίσει μια γλυκόξινη σάλτσα;

-Όταν κάποιος βρει τους ψύλλους που έψαχνε στα άχυρα, τι ακριβώς σκοπεύει να τους κάνει;


-Οι βρικόλακες κολλάνε AIDS;

-Πώς τοποθετούν την πινακίδα 'ΜΗΝ ΠΑΤΑΤΕ ΤΟ ΓΡΑΣΙΔΙ' ακριβώς στη μέση του κήπου;

-Πού στο καλό είναι η Παλαιά Ζηλανδία;

-Από ποιά διαβολική παρεξήγηση κατέληξε ο γάιδαρος να πει τον πετεινό 'κεφάλα';

-Μια χελώνα χωρίς καβούκι, είναι άστεγη ή γυμνή;

-Γιατί κάποιοι σου το ΛΕΝΕ όταν μένουν άφωνοι;

-Γιατί η 'συντομογραφία' είναι τόσο μεγάλη λέξη;

Και εδώ γελάμε




Ακούμε:Stratovarius - Kiss Of Judas

Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Δρόμοι χωρίς όνομα!!




Δρόμοι απέραντοι............
Δρόμοι δυσκολοδιάβατοι.........
Δρόμοι σπαρμένοι με ροδοπέταλα......
Δρόμοι με απέραντες ευθείες, μα και γεμάτοι φουρκέτες...
Δρόμοι βαμμένοι με αίμα,ανθρώπων που χάθηκαν σε αυτούς..
Δρόμοι επώνυμοι,δρόμοι χωρίς όνομα όπως λέει και το τραγούδι,δρόμοι με ιστορία,και δρόμοι με ιστορίες απέραντου πόνου...

Ένας από αυτούς, αυτός της Συγγρού,εκεί θα βρεις ατελείωτες ιστορίες,ανθρωπινές αληθινές, που κρύβονται καλά πίσω από φανταχτερά κολλητά σέξι ρούχα, και την,δεκάποντη γόβα της κάθε πόρνης, αρσενικιάς, θηλυκάς, η τρανσεξουαλ....
Εκεί σε αυτό το δρόμο σε ένα πλατύσκαλο βρήκαν το άψυχο σώμα της (πουτάνας)κρατώντας στο χέρι σφικτά ένα γράμμα,ένα γράμμα που ίσως να προτίμησε την τελευταία ώρα να μην το παραδώσει, άλλα να χαθεί μαζί του....
Τον γνώρισε,τον λάτρεψε,τον πίστεψε...την ποδοπάτησε!!
Τον διέγραψε, μα και διαγράφηκε..


Ακούμε στο mix pod:U2 - Where The Streets Have No Name
Το βίντεο που ακολουθεί νομιζω ότι είναι πολύ καλύτερο,αν θέλεις να το ακούσεις φρόντισε να σταματήσεις το mix pod,ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια των U2...



Όπου οι δρόμοι δεν έχουν όνομα

Θέλω να τρέχω
Θέλω να κρύψω
Θέλω να γκρεμίσουμε τα τείχη
Αυτό κρατώ μέσα μου
Θέλω να προσεγγίσω
Και αφή της φλόγας
Όταν οι δρόμοι δεν έχουν όνομα

Θέλω να αισθανθώ το φως του ήλιου στο πρόσωπό μου
Βλέπω το σύννεφο σκόνης εξαφανίζονται χωρίς ίχνος
Θέλω να πάρω το καταφύγιο από τη βροχή δηλητήριων
Όταν οι δρόμοι δεν έχουν όνομα

Όταν οι δρόμοι δεν έχουν όνομα
Όταν οι δρόμοι δεν έχουν όνομα
Είμαστε ακόμα κτίριο
Στη συνέχεια, κάψιμο αγάπης,
κάτω αγάπη
Και όταν πάω εκεί
Πηγαίνω εκεί με σας
Είναι όλα που μπορώ να κάνω

Η πόλη είναι μια από τις πλημμύρες
Και η αγάπη μας γυρίζει στη σκουριά
Είμαστε ξυλοδαρμό και φυσητό από τον άνεμο
Καταπατήθηκαν σε σκόνη
Θα σας δείξω ένα μέρος
Υψηλή σε μια πεδιάδα της ερήμου
Όταν οι δρόμοι δεν έχουν όνομα

Όταν οι δρόμοι δεν έχουν όνομα
Όταν οι δρόμοι δεν έχουν όνομα
Είμαστε ακόμα κτίριο
Στη συνέχεια, κάψιμο αγάπης,
κάτω αγάπη
Και όταν πάω εκεί
Πηγαίνω εκεί με σας
Είναι όλα που μπορώ να κάνω

Η αγάπη μας γυρίζει στη σκουριά
Είμαστε ξυλοδαρμό και φυσητό από τον άνεμο
Εμφυσημένα από τον άνεμο
Ω ναι, σε σκόνη
Δείτε την αγάπη μας στροφή στη σκουριά
Και είμαστε ξυλοδαρμό και φυσητό από τον άνεμο
Εμφυσημένα από τον άνεμο
Ω, όταν πάω εκεί
Πηγαίνω εκεί με σας
Είναι όλα που μπορώ να κάνω

Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

Σπρώχνω το ζόρι έχεις πρόβλημα;;





Ναι, συνεχίζω να έχω απορίες γιατί; τι άλλαξε δεν κατάλαβα,τραβάς κάνα ζόρι;

- Τι σημαίνει επιτέλους Ζαβαρακατρανέμια;

- Ποιος είναι επιτέλους ο ανιψιός του Μπάρμπα Μπεν και ποιος του Μπάρμπα Στάθη;

- Μπορεί κάποιος να αποφασίσει οριστικά ότι είναι αναποφάσιστος;

- Θα είχε διαφορά αν αντί να τραβάει κανείς ένα ζόρι, το έσπρωχνε;

- Όταν κάποιος με μανία καταδιώξεως, καταδιώκεται πραγματικά, λέμε ότι θεραπεύτηκε;

- Οι τακτικές αναγνώστριες του περιοδικού Γάμου, θεωρούνται νυμφομανείς;


- Με ποια ακριβώς επιχειρήματα έπεισε ο Νώε τα ψάρια να αφήσουν το νερό και να μπουν στην κιβωτό;

- Κάποιος που έχει «πουλήσει ακριβά το τομάρι του», σε τι φιλοδοξεί να ξοδέψει τα λεφτά του εκτός από δερματολόγους;

- Υπάρχει λογική απάντηση στην ερώτηση 'Γύρισες';

- Γιατί χρειάζονται πλύσιμο οι πετσέτες του ντους αφού όταν τις χρησιμοποιούμε είμαστε καθαροί;


- Τι σημαίνει κάθομαι όρθιος;

- Οι γοργόνες κάνουν απολέπιση;

- Σε τι τεστ επιδεξιότητας υποβάλλεται ο κώλος ώστε να αποκτήσει τελικά δικαίωμα στο μεταξωτό βρακί;

- Γιατί τις λέμε ατομικές βόμβες αφού σκοτώνουν πολλούς;

- Ο ΤΕΝ-ΤΕΝ δε θα έπρεπε να λέγεται TWENTY;

- Γιατί λέγονται πολύ-θρόνες αφού κάθεται μόνο ένας;

- Τι γεύση έχουν τα λυσσακά;

- Τι μέγεθος πρέπει να αποκτήσει το σαγανάκι για να πάψει να αναφέρεται με υποκοριστικό;

- Υπάρχει επιστημονική εξήγηση γιατί το παρδαλό κατσίκι έχει μεγαλύτερη αίσθηση του χιούμορ από τα υπόλοιπα μονόχρωμα;

- Το @ σε τι ακριβώς μοιάζει με το παπάκι;

- Δεν είναι σατανική σύμπτωση όποιος βρίσκεται στην τουαλέτα όταν χτυπά να ονομάζεται 'άλλος';

- Ο Κουτρούλης πόσους προσκεκλημένους έχει τελικά στο γάμο του;

- Υπάρχει κάποιος ψυχοπαθής που δημιουργεί συστηματικά λάκκους στις φάβες;

- Τι βύσμα έχει τελικά αυτός ο ουδείς και όλοι τον θεωρούν αναντικατάστατο;

- Γιατί του διαόλου η μάνα δε δοκιμάζει να μείνει πιο κοντά;

- Τι χρησιμεύει η τρύπα στα ντόνατς;

- Αυτός που βρίσκεται παγιδευμένος ανάμεσα στο 'γκρεμό' και στο 'ρέμα',έφτασε εκεί κολυμπώντας ή σκαρφαλώνοντας;


- Αυτός που γράφει το 'ακόμα πιο νόστιμο' στις συσκευασίες των γατοτροφών,πώς είναι τόσο σίγουρος;

- Τι μέσο χρησιμοποιεί ένα βουνό για να πάει στον Μωάμεθ;

- Αντί να φεύγουμε 'σιγά-σιγά' δε θα μπορούσαμε να μείνουμε λίγο ακόμα και μετά να φύγουμε 'γρήγορα-γρήγορα';


Ακούμε:When The Sun Rose Again(Black Gives Way To Blue)