Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Το κοντοπούτανο και η δικαστική πλάνη!!






Οι ιστορικοί γράφουν,αποθανατίζουν τα γεγονότα αντικειμενικά; η από τη δική τους οπτική γωνία;; Ένα ....παράδειγμα είναι το γνωστό σε όλους παραμύθι με το κοντοπούτανο την κοκκινοσκουφίτσα,ποιος ξέρει πραγματικά τι έγινε σε εκείνη την καλύβα βαθειά μέσα στο δάσος; κάμερες δεν υπήρχαν να καταγράψουν τα γεγονότα και η εύκολη λύση ήταν να τα ρίξουν όλα στον (κακό) το λύκο...
Ποιος πραγματικά ξέρει τι κουμάσι ήταν αυτό το κατά τα άλλα αθώο κοκκινοτσούλι;;...
Τι έκρυβε κάτω από τα αθώα ρούχα; γιατί φορούσε κουκούλα; πήγαινε και καλά στη γιαγιά, η στη βουλή; μήπως είχε βάλει στο μάτι την περιουσία και το κομπόδεμα από τη βαρβάτη σύνταξη της έρμης γριάς; το καλάθι είχε φαγητά για τη γιαγιά,η μολότοφ; τι ομάδα ήταν; (πφφφφφ έλα τώρα θέλει και ρώτημα)χουλιγκάνα του κερατά ήταν....
Πολλά τα ερωτήματα
Ας ακούσουμε την εξομολόγηση του λύκου, όχι ότι θα μάθουμε ακριβώς τι έγινε, απλά ας ακούσουμε και την άλλη άποψη..




Το δάσος ήταν το σπιτικό μου.
Ζούσα εκεί και νοιαζόμουν γι' αυτό.
Προσπαθούσα να το διατηρώ τακτικό και καθαρό.Κάποτε, μια ηλιόλουστη μέρα, ενώ προσπαθούσα να συμμαζέψω κάτι σκουπίδια που είχε παρατήσει ένας κατασκηνωτής, άκουσα βήματα. Πήδηξα πίσω από ένα δέντρο και είδα ένα μικρό κορίτσι να έρχεται από ένα μονοπάτι, κρατώντας ένα καλάθι. Μου φάνηκε ύποπτη από την αρχή γιατί φορούσε αστεία ρούχα ολοκόκκινα, και το κεφάλι της ήταν καλυμμένο με μια κουκούλα σαν να μην ήθελε να την αναγνωρίσουν.

Φυσικά, την σταμάτησα για να ερευνήσω το ζήτημα. Την ρώτησα ποια ήταν, πού πήγαινε, από πού ερχόταν κλπ. Μου είπε μια ιστορία για κάποια γιαγιά, που πήγαινε να την επισκεφθεί και να της πάει φαγητό.

Έδειχνε βασικά έντιμο άτομο, αλλά βρισκόταν στο δάσος μου και έδειχνε ύποπτη μ' αυτά τα ρούχα. ΄Έτσι αποφάσισα να της δείξω πόσο σοβαρό ήταν να εισβάλλει έτσι, χωρίς ειδοποίηση, ντυμένη αστεία.



Την άφησα να συνεχίσει αλλά έτρεξα πριν από αυτήν στο σπίτι τής γιαγιάς της. Όταν συνάντησα την συμπαθητική γριούλα, της εξήγησα το πρόβλημά μου και συμφώνησε ότι η εγγονή της χρειαζόταν ένα μάθημα. Η γριούλα συμφώνησε να κρυφτεί ώσπου να την φωνάξω. Έτσι, κρύφτηκε κάτω από το κρεββάτι. Όταν έφτασε το κορίτσι, την κάλεσα να μπει στην κρεβατοκάμαρα όπου βρισκόμουν στο κρεββάτι ντυμένος σαν τη γιαγιά. Το κορίτσι ήλθε, με τα κόκκινα μαγουλά της, και είπε κάτι άσχημο για τα μεγάλα μου αυτιά. Με είχαν προσβάλει κι άλλοτε και έτσι προσπάθησα να πω κάτι θετικό. Είπα ότι, ίσως, τα μεγάλα μου αυτιά, μου επέτρεπαν να την ακούω καλλίτερα. Δηλαδή έδειχνα ότι την συμπαθούσα και ήθελα να προσέχω αυτά που λέει. Αλλά έκανε άλλο ένα καλαμπούρι για τα γουρλωτά μου μάτια. Τώρα καταλαβαίνετε πώς άρχισα να αισθάνομαι γι' αυτό το κορίτσι, που έβαζε ένα ευγενικό προσωπείο, αλλά ήταν τόσο κακοήθης. Παρ' όλα αυτά, έχω την τακτική να γυρίζω και το άλλο μάγουλο, και της είπα ότι τα γουρλωτά μου μάτια με βοηθούν να την βλέπω καλλίτερα. Η επόμενη προσβολή στ' αλήθεια με νευρίασε. Έχω κάποιο σύμπλεγμα για τα μεγάλα μου δόντια κι αυτό το κορίτσι έκανε μία προσβλητική παρατήρηση. Ξέρω ότι θα έπρεπε να μην χάσω την ψυχραιμία μου, αλλά πήδηξα από το κρεββάτι και της φώναξα πως τα μεγάλα μου δόντια ήταν χρήσιμα για να την φάω καλύτερα.



Τώρα ας είμαστε ειλικρινείς, κανείς λύκος δεν θα έτρωγε ποτέ ένα κορίτσι, όλοι το ξέρουν αυτό, αλλά αυτό το τρελοκόριτσο άρχισε να τρέχει γύρω-γύρω ουρλιάζοντας κι εγώ προσπαθούσα να την φτάσω για να την ηρεμήσω. Έβγαλα και τα ρούχα της γιαγιάς, αλλά αυτό φάνηκε να χειροτερεύει τα πράγματα. Ξαφνικά η πόρτα άνοιξε με δυνατό κρότο και ένας μεγαλόσωμος τύπος στεκόταν εκεί με το τσεκούρι του. Τον κοίταξα και κατάλαβα ότι είχα βρει τον μπελά μου. Υπήρχε ένα ανοιχτό παράθυρο πίσω μου και την κοπάνησα.

Θα ήθελα να μπορούσα να πω πως εδώ τελειώνει η ιστορία. Όμως, αυτή η γριούλα γιαγιά ποτέ δεν είπε την δική μου πλευρά της κατάστασης. Σύντομα κυκλοφόρησε η φήμη ότι ήμουν κακός και μοχθηρός. ΄Όλοι άρχισαν να με αποφεύγουν. Δεν ξέρω τι έγινε το κοριτσάκι με τα αστεία κόκκινα ρούχα, όμως, εγώ δεν έζησα από τότε καλά. Έτσι αποφάσισα να σας γράψω την ιστορία μου.

Με εκτίμηση
Ο λύκος




ΥΓ Ποιος ήταν ο μυστηριώδεις μεγαλόσωμος άνδρας; τι σχέση μπορεί είχε με την Κυβέρνηση,το ΔΝΤ,τη γαϊδάρα τη Μερκελ, τον ολυμπιακό, και τι προηγούμενα μπορεί να είχαν με το λύκο;

ΥΓ Θα μάθουμε τι πραγματικά παίχτηκε τότε σε εκείνη την καλύβα;

ΥΓ προσωπικά δεν γνωρίζω το λύκο να τον ευχαριστήσω για την κατάθεση ψυχής, την εξομολόγησή του την βρήκα εδώ εγώ αρκέστηκα να κάνω το συνήγορο του διαβόλου με τα εύστοχα ερωτήματά μου....



Ακούμε:Golden Earring - Twilight Zone

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Ανταπόδωσε μανίτσα μου το ρουσφέτι...




Θες να κάνεις μάνα μου μια καλή πράξη;αρχικά πάρε το σημαδεμένο ψηφοδέλτιο που θα σου δώσω στην είσοδο, http://natgeotv.com/gr/photocontest μπες με χάρη στο παραβάν και ρίξε την σημαντική ψήφο σου,υπόσχομαι να μην ξαναχρειαστεί να σε φέρω σε αυτή τη δύσκολη θέση, μιας και ξέρω καλά ότι και μόνο στο άκουσμα κάλπης βγάζεις πολύχρωμα σπυράκια!!
Λέγεται Παύλος και είναι 22 χρονών. Είναι ερασιτέχνης φωτογράφος, ασχολείται με τη φωτογραφία 3 χρόνια. Είναι φίλος της κοράκλας και ζητάει τη βοήθειά μας να κερδίσει τον διαγωνισμό.Η φωτογραφία του είναι αυτή που απεικονίζει έναν άντρα με μουστάκι...



Δαγκωτό λοιπόν στον Παύλο με τις ευχές μας για καλή επιτυχία!!

ΥΓ Αγορίνα μη νομίζεις ότι θα καθαρίσεις έτσι,περιμένω αν κερδίσεις νέο λουκ στην κουρούπα μου,οκ;

Ακούμε:URIAH HEEP-ON THE REBOUND.

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Γιαγιάδες για φύλαγμα..... η για φίλημα??





Όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω γιαγιά...
Καλά τώρα μην ετοιμάζεις επίθεση σε κάνα εξάμηνο με κόβω να εχω μαγαλώσει όσο πρέπει για την περίπτωση,γιαγιά μεν αλλά χωρίς τα δόντια στο ποτήρι..
Έχω νοσταλγήσει της γιαγιάς τα παραμύθια,το όμορφο πλεκτό κασκόλ, το ζεστό ρόφημα με τα κουλουράκια,την αγκαλιά στη ζεστή ποδιά της,είμαι σίγουρη ότι και εσύ όσο και να μην θες να το παραδεχθείς θα ζηλέψεις και θα νοσταλγήσεις πάρα μα πάρα πολύ,πόσο μάλλον αν δεις και το πάρα κάτω βίντεο...



Το βιντεάκι είναι μια προσφορά της κόρης,με το ανάλογο σχόλιο που δεν θα στο πω, μου το έδωσε να το ανεβάσω γιατί,(καλά είναι τα ψυχοπλακωτικά ποστ)είπε, θέλει να βλέπει ανεβαστικές αναρτήσεις, μπουχτίσαμε μάνα μου στην μπούφλα και στην κατίφια...




Ακούμε:Tina Turner We Don t Need Another Hero τι άλλο από τη γιαγιά της rock!!

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Πόσο κιλά μαλάκας είσαι ??






Κατάλαβες τώρα γιατί κατέστρεψαν μεγάλες υγιείς ελληνικές βιομηχανίες
(ΙΖΟΛΑ, ΠΙΤΣΟΣ, ΕΣΚΙΜΟ, ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΠΑΤΡΑΙΚΗ, AΙΓΑΙΟ, ΧΡΩΠΕΙ, ΠΥΡΚΑΛ) και έκαψαν σε διάστημα 2 μηνών μεγάλα ελληνικά πολυκαταστήματα
(ΜΙΝΙΟΝ, ΚΑΤΡΑΝΤΖΟΣ ΣΠΟΡ, ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΣ);... ... Για να βρουν άνετα χώρο, χωρίς προσπάθεια, τα δικά τους μπακάλικα που διαφορετικά δεν θα μπορούσαν να μπουν στην ελληνική αγορά...
Κατάλαβες τώρα γιατί σου δίνανε τζάμπα κάρτες οι τράπεζες;... Για να σου πάρουν το πατρικό σου. Δεκάρα δεν δίνανε για τις δόσεις σου.
Με χαρτιά τυπωμένα σου πήραν και σου παίρνουνε το σπίτι, το χωράφι, το μαγαζί.

Κατάλαβες τώρα γιατί σε χώσανε στο χρηματιστήριο;... Όταν ένας πρωθυπουργός τής χώρας προέτρεπε τον απλό κόσμο να βάλει το κομπόδεμά του στο στημένο παιγνίδι τού χρηματιστηρίου, δεν εννοούσε ακριβώς τις παραγωγικές επενδύσεις, αλλά τον τζόγο.

Κατάλαβες τώρα ότι κάποιοι γίνανε πάμπλουτοι σε μια νύχτα ανταλλάσσοντας τον πλούτο σου, τον ιδρώτα σου, με αέρα;

Κατάλαβες τώρα γιατί γουστάρουν τόσο την... "ελεύθερη αγορά";... Για να κλείσει ο μπακάλης τής γειτονιάς και να στέλνεις τον κόπο σου στα μεγαλομπακάλικα τής Γερμανίας.

Σε βγάλανε, ψαράκι, από τη γυάλα σου και στη συνέχεια σε πέταξαν στον ωκεανό με τα σκυλόψαρα, που έχουν τους δικούς τους κανόνες... διατροφής.




Κατάλαβες τώρα γιατί αγαπάνε τους "μη νόμιμους μετανάστες" τόσο πολύ οι εκλεγμένοι «αλήτες» μας;... Για να κάνουν με τη δυστυχία εκείνων κι' εμάς δυστυχισμένους.

Κατάλαβες τώρα, ψαράκι, πόσο αξίζει η γυάλα σου;... Γιατί αυτή είναι η καλύτερη γωνιά στον κόσμο - το καλύτερο οικόπεδο -και την κοστολογούν μόλις 300 δις συμπεριλαμβανομένων και των...αρχαιοτήτων.

Κατάλαβες τώρα γιατί αλλάζουν το ονοματάκι στην Εθνική σου Οδό;... Θέλεις 20 ευρώ πλέον για να πας από Αθήνα στη Θεσσαλονίκη χρησιμοποιώντας την Εθνική σου Οδό, ενώ ήταν υποχρέωση τού κράτους να την κατασκευάσει και όχι να την ξεπουλήσουν στον κάθε "όμορφο" που παριστάνει τον... εργολάβο.

Κατάλαβες τώρα γιατί σου πουλάνε φθηνά τα... χαζοκούτια;... Για να σε κάνουν να τρως κουτόχορτο στα λιβάδια των... σίριαλς. Για να σε πετάνε μπαλάκι από τη μεσημεριανή χαζοβιόλα στον απογευματινό πληρωμένο τελάλη της προπαγάνδας τους. Από το πρωί μέχρι το βράδυ μια θλιβερή παρέλαση υπερεκτιμημένων "τίποτα", με καμιά ειδικότητα, στον
αέρα.

Κατάλαβες τώρα γιατί σ' έδιωξαν από το χωριό και από τη γη σου, δίνοντάς σου
μια θέση στο... "δημόσιο";... Για να τα δώσουν δωρεάν στους νέους... "εποίκους".

Κατάλαβες τώρα γιατί πρέπει το ζευγάρι να δουλεύει σε δυο δουλειές, ενώ ο
παππούς θα πρέπει να δουλεύει ακόμα και στα... 70 του;... Για να μεγαλώνουν τα παιδιά μόνα τους χωρίς κανένα προσανατολισμό και αρχές.
Για να χαθεί η «καταραμένη» φυλή σου. Τούτο το ξέρουν πολύ καλά και γι' αυτό προωθούν την... υπογεννητικότητα.



Κατάλαβες τώρα γιατί στη Βουλή δεν μπαίνει κανένας σοβαρός άνθρωπος;... Επειδή αυτός δεν θέλει ν' ανήκει στον θίασο των 300 που προδιαγράφουν οικομματικές λίστες, τις οποίες συντάσσουν κυρίαρχα οι ντόπιοι τοποτηρητές της παγκοσμιοποίησης μαζί με τις "άγιες οικογένειες" του τόπου.
Έτσι, στο θέατρο που λέγεται... Βουλή, δεν θα βρείτε σήμερα σχεδόν κανέναν από τους λαμπρούς Έλληνες διανοητές και επιστήμονες, επειδή δεν είναι... θεατρίνοι.

Το παραπάνω κείμενο δεν ειναι δικό μου. Δεν ξέρω τον εμπνευστή του δυστυχώς.Αν βρείτε το παραπάνω κείμενο ενδιαφέρον και πραγματικό,παρακαλείσθε να το προωθήσετε.
Στις μέρες που ζούμε η ενημέρωση είναι μια μορφή αντίστασης που μας την προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία την οποία και χρησιμοποιούν κατά κόρον οι εξωθεσμικές δυνάμεις που δρουν πάντα στο... σκοτάδι.


Ακούμε: Money - Pink Floyd

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Ταρατατά και Μοντατόρε επίπεδο μόρφωσης!!





Το τι διάβασμα εχω ρίξει σαν κοριτσάκι δεν λέγετε,μην πάει το μυαλό σου ότι υπήρξα ο φύτουλας, η σπασίκλα της τάξης, καμιά σχέση,κάθε άλλο ήμουν η αγαπητή της τάξης και αυτό γιατί ήμουν το πειραχτήρι η ζωηρή, η ξεσικόστρα όλων..
Οι καθηγήτριες τι να σου πω με λάτρευαν,αμοιβαία τα αισθήματα δε λέω,το τι πέταμα από την τάξη και αποβολές εχω φάει!!αλλά και εγώ δεν τους είχα κάνει και λίγα μια χαρά της τακτοποιούσα με πινέζες στην καρέκλα και άλλα τέτοια,θα έχουν να με θυμούνται...

Τα βιβλία μου πάντα τα πρόσεχα άθικτα,φρόντιζα όμως και τα έκανα βόλτες σπίτι-γυμνάσιο, και πάλι πίσω....
Λατρεμένα Θυμάσαι, Ταρατατά,Μοντατάρε,Ζάκουλα,ήταν τα αγαπημένα μου, τα πικάντικα της εποχής,με τι μάγκωμα θυμάμαι τα έπαιρνα από το περίπτερο,πόσα χαρτζιλίκια εχω φάει ,φυσικά οι νέοι ούτε που τα ξέρουν, τι ανάγκη έχουν, ανοίγουν το ιντερνετ και βρίσκουν τα πάντα τώρα..
Το θρυλικό κόμικς των γυμνασιακών μας χρόνων, αποτελλεί αναπόσπαστο κομμάτι της εφηβείας όλων εμάς των σημερινών σαραντάρηδων και βάλε!!

/>








Ακούμε:Kansas - Dust in the wind

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Irena Sendler !! Κατά τ'άλλα να ζήσεις Άγγελα





Δεν έφταιγεν ο ίδιος, τόσος ήτανε
η εποχή, τα βάρη, οι συνθήκες
κι άλλοι την πάθανε που τότε είπαν το ναι
και δεν ακούσανε των παλιών τις υποθήκες.

Τάχα η θέλησή σου λίγη
τάχα ο πόνος σου μεγάλος
η ζημιά ήτανε στο ζύγι
πάντα φταίει κάποιος άλλος.

Καλά καλά ποιο είναι το κέρδος, ποια η ζημιά
ποιος να το πει δεν ξέρει
το βέβαιο ήτανε πως κάτι δεν πήγε καλά
δεν έφτασε όπου ονειρεύτηκε το χέρι.

Δεν έφταιγεν ο ίδιος, τόσος ήτανε
κι οι άνθρωποι γεμάτοι είναι τώρα απαιτήσεις
αφού σήμερα δε θά 'λεγε το ίδιο το ναι
τώρα περίσσεψαν η σύνεση και η κρίση.

Άνθρωποι και ανθρωπάκια, ο Στίχος του Μανώλη Αναγνωστάκη ταιριάζει απόλυτα σε αυτό που ζούμε.... μικροί ,τιποτένιοι τοσοδούλιδες πολύχρωμα στρουμφάκια

Σήμερα κάποιοι ζουν τσακίζοντας ανθρώπους και τις ζωές τους, και για αυτό τους το τίποτα είναι παγκοσμίως γνωστοί,ενώ κάποιοι άλλοι θα έπρεπε να τιμούνται για την ανθρωπιά τους, έζησαν με αξιοπρέπεια και τη συνείδησή τους καθαρή,και φαίνεται στο πρόσωπό τους..



Εις μνήμην της Irena Sendler

Πρόσφατα πέθανε μια 98χρονη κυρία που την έλεγαν Ιρένα.
Κατά τη διάρκεια του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου η Ιρένα εργαζόταν στο γκέτο της Βαρσοβίας ως ειδική υδραυλικός υπονόμων.
Είχε όμως κι έναν απώτερο σκοπό.
Όντας Γερμανίδα ΗΞΕΡΕ ποια ήταν τα σχέδια των ναζί για τους Εβραίους.
Η Ιρένα έβγαζε λαθραία βρέφη στον πάτο της εργαλειοθήκης της ή σε ένα σάκο από λινάτσα που είχε στην καρότσα του φορτηγού της τα μεγαλύτερα παιδιά.
Ακόμα, είχε ένα σκύλο στην καρότσα, που τον είχε εκπαιδεύσει να γαβγίζει όταν οι ναζί φαντάροι της άνοιγαν να μπει ή να βγει από το γκέτο.
Οι φαντάροι, φυσικά, δεν ήθελαν πάρε-δώσε με το σκύλο, ενώ το γάβγισμά του κάλυπτε τους θορύβους/ήχους που έκαναν τα βρέφη/παιδιά!
Στο διάστημα που το έκανε αυτό, κατάφερε να φυγαδεύσει και να σώσει 2.500 παιδιά και βρέφη.

Συνελήφθη και οι ναζί τη χτύπησαν πάρα πολύ άσχημα και της έσπασαν και τα χέρια και τα πόδια.
Η Ιρένα κράτησε ένα αρχείο με τα ονόματα των παιδιών που είχε διασώσει και το φύλαξε σ΄ένα γυάλινο βάζο που έθαψε κάτω από ένα δέντρο στην αυλή της.

Μετά τον πόλεμο, προσπάθησε να εντοπίσει όσους γονείς είχαν επιζήσει και επανένωσε τις οικογένειες.
Οι περισσότεροι από αυτούς είχαν πεθάνει στους θαλάμους αερίων. Τα παιδιά αυτών, τα βοήθησε να τακτοποιηθούν σε θετές οικογένειες ή να υιοθετηθούν.

Το 2007, η Ιρένα προτάθηκε για το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης.

Δεν επελέγη.
"Ο κόσμος δεν έγινε τώρα κακός.... πάντα ήταν".
"Το βραβείο δεν το παίρνει πάντα αυτός που το αξίζει".




Ο Πρόεδρος Ομπάμα το είχε κερδίσει ένα χρόνο πριν γίνει Πρόεδρος, για την εργασία του ως "οργανωτής κοινότητας" για το ACORΝ...
και ο Αλ Γκορ το κέρδισε το 2007, για ένα φιλμ σχετικά με την υπερθέρμανση της γης...

Διάβασα το άρθρο εδώ και τσατίστηκα, συγκινήθηκα, δεν είναι όλοι σαν την ξεκαβλοτήρα τη Μερκελ και τους όμοιούς της, αδυνατώ να το πιστέψω, όποια και αν είναι η πατρίδα τους, υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν Άνθρωποι...

Ακούμε:Archive - Fuck you.....μέχρι να ξυπνήσουν επιτέλους οι διάολοι μέσα μας

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Για-πί, για-λός,για-ούρτι !! φτου, δεν μου βγαίνει....





Και τώρα?? τι !! πας καλά ??
Και τώρα τι,θα πετάξω τα δερμάτινα(παντελόνι και μπουφάν) και θα βάλω μακριές φούστες; όχι ρε, θα εχω πρόβλημα με τη μηχανή,ξέρεις τι είναι να σου πάρει η ακτίνα τη φούστα; στο λεπτό μένεις με το βρακί....
Να αλλάξω τη μηχανή με γαϊδουράκι; να σου πω, θα γλιτώσω τις βενζίνες μα σούζα το έρμο δεν κάνει....
Να βγάλω το σούπερ κράνος μου και να βάλω μαντίλι τσεμπέρι; δεν θα το δεις αυτό ούτε με πι να περπατάω...
Να σταματήσω το γκουγλάρισμα και να πιάσω βελόνες και βελονάκια πλέκοντας σκουφάκια και ζιπουνάκια; λεφτά υπάρχουν μάνα μου,και τα μαγαζιά κλείνουν το ένα μετά το άλλο...
Να σταματήσω τα τσιπουράκια ,τα κρασάκια και να το ρίξω στα φασκόμηλα και στα φλισκούνια;θα το χαιρόσουν μα δεν...
Να ανταλλάξω τις σούπερ γόβες,μπότες μου με παντοφλέ παπούτσι; κάτσε καλά σου λέω...
Να πηγαίνω στα καπί;θα φρικάρουν τα γεροντάκια!!
Να ράψω το στόμα μου το αθυρόστομο αντικαταστόντας τις ωραίες φράσεις μου με ανάλογες σικ του Μπαμπινιώτη;έλεος, είπαμε...

Πάρε μια ιδέα, θαύμασε και θα στα πω με τρέλα...




Δεν είναι τρέλα; έτσι βρε θα είναι το δικό μου εγγονάκι,και για όσους δεν κατάλαβαν ΘΑ ΓΙΝΩ ΓΙΑΓΙΑ!!! ναι.....
Όπως και να έχει τα πάρα πάνω δεν τα κάνω μάνα μου,δηλαδή τι μου προτείνεις να αλλάξω το όνομα του μπλογκ από ροκ γάτες σε ροκ γιαγιάδες; ποτέ, ποτέ, ποτέ...



Έχουμε με κόπο κτίσει ένα ιμαντσ δεν θα έρθεις εσύ να μου τα τουμπάρεις όλα ,θα στο κάνω εγώ το μπεμπέ ένα νέο DIO,μια νέα Tina Turner,μη σου πω ότι μια Harley-Davidson θα την παραγγείλω από τώρα..
Για τον παππού δεν το συζητώ, ΑΕΚακι θα το κάνει σίγουρα,μιας και δεν υπάρχουν (παράσιτα) στην οικογένεια



Σήμερα μεγάλη μέρα,αρχικά έχει γενέθλια ο βράχος του σπιτιού,σκορπιουδάκι...
Με την ευκαιρία αυτή θα έρθει το παλικάρι να μου ζητήσει το χέρι της επίσημα,λέω να την δώσω ολόκληρη,και τα πόδια να γλιτώσω,δεν εχω άλλο χώρο να βάζω τα 18280 ζευγάρια παπούτσια της καρδιά μου, σκέψου το εσύ που θα την πάρεις πρέπει να χτίσεις άλλο ένα σπίτι...στην ανάγκη πούλα τα θα κάνεις μια χαρά την προίκα του μωρού...




-Μάνα θα στο φέρνω να το κρατάς γιατί θα δουλεύω,δεν πιστεύω να το αμολάς στους καναπέδες με κίνδυνο να πέφτει στα μάρμαρα ενώ εσύ θα σερφάρεις στο ίντερνετ;; άκου τώρα τι μου είπε,κανε παιδιά σου λέει! ρωτώντας την η άλλη κόρη (δεν την έχει δει λόγο ξενιτέματος Αθήνα)αν έχει πάρει κιλά και να μην βρίσκει ευκαιρία να μπουκώνετε λέγοντας ότι της μυρίζει,ξέρεις τι απάντησε
-Εμένα μου μυρίζουν παπούτσια, γόβες και αθλητικά!!

Πάμε άλλη μια προσπάθεια να το συνηθίσω,για-λός,γιά-ρδα,Γιά-ννενα,για-σεμί,για-τί, δεν μπορώ δεν μου βγαίνει λέμε....
Τελεία και παύλα, σκέτο Φουλη,και μουσικές δεν αλλάζω όποιου αρέσει!!
Επίσης μην περιμένεις να δεις στο ρετιρέ του μπλογκ να αντικαταστήσω τις όμορφες φώτο με τίποτα θέματα από καπι όπως σούπες ,πάπιες, πι, κλπ,λίγο θα το σοβαρέψω λίγο, όσο πατάει η γάτα

Ακούμε:GAD~Waves

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Δε μας χέζεις ρε Νταλάρα!!




Δεν ξέρω με ποιον τελικά τα εχω πάρει,με τον Γιώργο,τον Βαγγέλη,το Κώστα,το Γιάννη,το Θόδωρο,τη Βάσω,τη Δήμητρα, τη Μέλπω,την Κατίνα,να πάνε όλοι τελικά να μπιπ....
Το σίγουρο είναι ότι δεν τα εχω με το Λευτέρη,το Χρήστο,και τη Ρίτσα,ούτε με την Ελένη,και τη Φλώρα...
Όπως καταλαβαίνεις άλλαξε η διάθεση, αλλαγές και στο φόντο ,αλλαγές μεγάλες και πολλές,μα μην μου βιάζεσαι θα στα πω στην πορεία..
Διάλειμμα λοιπόν χαλαρώνω, με μουσική καφεδάκι και τσιγάρο λίγο πριν την αναγγελία σημαντικών γεγονότων για τη υπόλοιπη ζωή μου..



Έχω κολλήσει αυτές τις μέρες με ένα τραγούδι,όποτε το ακούω το λατρεύω όλο και πιο πολύ,δεν ξέρω ποια το λέει ούτε πως λέγετε,χθες το άκουσα το πρωί σκοτώθηκα να πάρω τηλ τη μικρή μου, που πάντα ακούγοντας ότι της βάλω μου λέει... αυτό είναι...
Σήμερα ήμουν άτυχη," μπα δεν ξέρω το τραγούδι" πφφφφφφ....
Το απόγευμα ξανά το τραγούδι στο λαβ, τηλεφωνώ στην άλλη κόρη ,ατυχία δεν το έπιανε και το τραγούδι τελείωνε ...
Να μην τα πολυλογώ χθες το άκουσα 4 φορές από διάφορες ραδιοφωνικές εκπομπές..
Κάποια στιγμή να η κόρη μεγάλη στο τηλ μπουρ μπουρ της λέω τι την ήθελα.
-Αν είχες iPhone θα σου έλεγε ποιο ήταν..
Τρελό παιδί χαρά γεμάτο,εδώ δεν έχουμε ψωμί να φάμε το τυρί μας το iPhone μας μάρανε,λες να το πάρω, να μην τις πρήζω;και ας τρώμε σκέτο το τυρί στο φινάλε...
Τι λέγαμε αααα ναι,της είπα απλά ότι το λέει γυναίκα,έτσι χωρίς δεύτερη κουβέντα
-Κατάλαβα μου λέει,επειδή σε ξέρω θα στο στειλω...
Το βρήκε!! ναι το βρήκε,χωρίς καν να πω ούτε λέξη...και το ακούμε!

Καλό μήνα να έχουμε,και θα έχουμε, βλέπω ότι μπήκε με τις καλύτερες προθέσεις,αμήν..
τέλειωσε και ο καφές μέχρι να ποστάρω,αλλά μην με κλαις, όσο εσύ βλέπεις ματς εμείς οι γυναίκες με καλό κρασάκι, μεζεδάκι μια χαρά την περνάμε,τι μεζέ; ψητά πουλάκια,κυνήγι πως να στο πω, δεν ξέρεις τι τρως!!

Ακούμε:you will never know ~ "Imany" το λατρεύω!!!!