Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Το τιμημένο κουρασμένο , το βραβευμένο λατρεμένο!!






Παρασκευή βράδυ, το γκολ του Σαμαρά μας βρήκε στην προβλήτα του λιμανιού, με τον κόσμο του Blue Star 2 που μόλις είχε φτάσει από Πειραιά να φωνάζει γκοοοολ, τον καπετάνιο να κοντεύει να κάψει την κόρνα του καραβιού, και εμάς να αγωνιούμε να μπούμε στο καράβι να δούμε τα στιγμιότυπα....
Μέχρι εκεί η χαρα μας όσο αφορά την Εθνική μας...
Ένα ταξιδάκι στη Λέρο ήταν αρκετό να γεμίσουν οι μπαταρίες,ο λόγος για αυτή μας την απόδραση, το πρωτάθλημα βετεράνων ποδοσφαιριστών..
Σε ένα υπέροχο ξενοδοχειακό συγκρότημα περάσαμε δυο υπέροχες μέρες,βόλτες στο νησί, και χαλάρωμα στις παραλίες και πισίνα .......
Αραλίκι στην πισίνα με της ώρες μιας και θα ακολουθούσε την επόμενη δύσκολο πρόγραμμα για τους λεβέντες ποδοσφαιριστές μας..
Αν κέρδιζαν στον πρώτο αγώνα στο καπάκι θα ακολουθούσε και ο τελικός, ξεθέωμα για την όποια ομάδα δυο αγώνες σε λίγες μόνο ώρες, (παλαίμαχοι είμαστε όχι 25αριδες εεε μην ξεχνάμε,και με τόση ζέστη)!!!




Και φυσικά, και χωρίς πολλά λόγια η Σύρος έπαιξε με την Ρόδο, αφού την κέρδισε ακολούθησε ο αγώνας με την Κάλυμνο που κρίθηκε στα πέναλτι, και ανάδειξε πρωταθλήτρια τη Σύρο...
Προς ενημέρωσή σας ο ποδοσφαιριστής μου έβγαλε και τους δυο αγώνες!!
Το σηκώσαμε το τιμημένο!!
Ακολούθησε δεξίωση,στο πανέμορφο ξενοδοχείο με τις υπόλοιπες ομάδες και ξεφάντωμα πιοτού και χορού μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!!
Αυτά όσο αφορά το τιμημένο κουρασμένο!!

Στο ταξίδι της επιστροφής και αφού έκανα την καθιερωμένη βόλτα μου στα του ιντερνετ, η έκπληξη και η χαρά μου μεγάλη για το βραβείο που η αγαπημένη Αντιγόνη απλόχερα μου χάρισε και την ευχαριστώ!!
Αυτό όσο αφορά το βραβευμένο λατρεμένο, που σαφώς μπήκε στην κατάλληλη θέση να στολίζει το γατόσπιτο...



Θα ήταν μεγάλη μου παράληψη αν δεν έφερνα φωτογραφικό υλικό από το νησί που μας φιλοξένησε,έτσι δειλά δειλά, σας παρουσιάζω της επίγειες, και σαν άξια βυθόγατα με βραβείο, τις υποβρύχιες....






















Στο mix pod ακούμε: Neil Young - My my, hey hey

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Ανταπόκριση από βυθό, τρίτο φύκι δεξιά..






Σας υποσχέθηκα ότι οι επόμενες φωτογραφίες θα ήταν πολύ καλύτερες,αυτό το επιβεβαιώνουν οι προτάσεις που είχα από σχετικά περιοδικά.
Εγώ φυσικά διάλεξα να πάω στα "Νέα του ψαροντούφεκου",άργησα να ποστάρω όμως γιατί έπεσε πολύ δουλειά που δεν περίμενα,θέλει χρόνο να μαρκάρεις μια μια τις φωτο σου, ιντερνετ είναι αυτό, ξέφραγκο αμπέλι, ο καθένας μπορεί να τσιμπήσει τη δουλειά σου, και να το παίζει Κουστώ"βυθόγατα"..
Περιττό να πω ότι σε λίγο καιρό (αν δεν μας προλάβει ο χειμώνας), θα σπρώχνεστε να μπείτε στο γατόσπητο,αλλά εγώ, αν και θα είμαι διάσημη και μοναδική βυθόγατα, θα βρίσκω χρόνο να απαντάω στα σχόλια σας..
Βάλτε μάσκες,αναπνευστήρες, βατραχοπέδιλα,πάρτε βαθιά αναπνοή και πάμε!!
Ηφ εσύ από κοντά μου,marimar,πρόσεχε τα παπουτσάκια σου καλή μου!!
Πιστεύω να σας αρέσει το αποτέλεσμα,ElenaG δικές σου με την αγάπη μου













ΥΓ Επειδή ρωτάτε τι είναι αυτό στην τέταρτη και πέμπτη φώτο που φτύνει άμμο; να πω ότι ει ναι μια σωλήνα που βρήκα στο βυθό και την φωτογράφησα ταν χυνόταν από μέσα της η άμμος...

Ακούμε: Enigma-Betweeh Minda&Heart

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Σαν μια άλλη Ζαν Κουστω !!



Ότι λατρεύω τη θάλασσά στο εχω πει και δείξει χίλιες φορές..
Ότι ο πατέρας ήταν δύτης ίσως και να μην το εχω πει,γιαυτό αλώστε η λατρεία με αυτήν,από μικρά παιδιά μας μύησε και μας έμαθε τα μυστικά της.

Αν ήμουν αγόρι το σίγουρο είναι ότι κάτι θα εκανα για να εκμεταλλευτώ αυτή μου την αγάπη,ίσως να ήμουν ένα επιτυχημένο βατράχι,μα δεν μου έκατσε.
Αυτό όμως ποτέ δεν με εμπόδισε στην κάθε ευκαιρία να τρέχω στην αγκαλιά της..
Η θάλασσα πότε φουρτουνιασμένη, άλλοτε ήρεμη πάντα πίστευα ότι με αντιπροσώπευε..
Θυμάμαι, πότε στα βράχια της να λέω "τα δικά μου", χαρούμενα η δυσάρεστα,πότε στην αγκαλιά της με δάκρυα στα μάτια, κάτι που κανείς δεν καταλάβαινε μόνο αυτή....
Με το ψάρεμα δεν τα εχω καλά, δεν μου αρέσει αυτό το σπορ,αντίθετα να χαζεύω το βυθό της ήταν, και είναι για μένα ότι καλύτερο..


Το νέο μου απόκτημα λοιπόν είναι αυτή η υποβρύχια φώτο μηχανή, με την ελπίδα να εχω θέματα όμορφα να αποθανατίζω και να τα μοιράζομαι μαζί σας.

Έφαγα τον βυθό να βρω την γοργόνα αδελφή του Μ Αλεξάνδρου,σε βράχο δεν την είδα πουθενα, ήλπιζα να μου κάνει την τιμή να εμφανιστεί στην πρώτη μου εξόρμηση μα έμεινα να παπουδιάζω με την μηχανή στο χέρι..
Μερικά μικρά ψαράκια,τρεις πίνες* ήταν τα μοντέλα μου,στην 3 και 4 φώτο οι έμπειροι θα ανακαλύψουν τις πίνες...












Το αποτέλεσμα δεν ήταν και το καλύτερο μα συγχωρέστε με, ήταν η πρώτη φορά με την μηχανή, ακομα την μαθαίνω...
Επόμενος στόχος μου το σκάφος αυτό!!


Ακούμε:Blind Guardian - The Bards Song

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Το τέλος του δρόμου ??



Lynyrd Skynyrd - End of the road


lynyrd skynyrd - the last rebel


Lynyrd Skynyrd - That Smell


Rod Stewart Rhythm of my heart


ZZ Top - Gimme All Your Lovin


Εν όψει εφορίας, ψηφοφορίας.....και όσων συνέβησαν σήμερα με ποτήρια νερού να φεύγουν,και εκφράσεις οπως "Φασισταριά" και "παλιοκουμούνα!!!
Από μένα αυτό........





θα ξεφύγω από τη βουτιά στα σκατά,προς το παρόν, πάω θάλασσα...

Ακούμε:back to you - brett anderson.