Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Κυρ-Βασίλης !! αποθέωση......





Το τι γέλιο ρίχνω καθημερινά 1-2 δεν μπορείς να φανταστείς,συνιστώ ανεπιφύλακτα το χάπι της Ελληνοφρένειας,απίστευτο χιούμορ και ετοιμολογία, σε μια εποχή που τα διάφορα σκατά μας έχουν πάρει από κάτω...
Αφιέρωσε λίγο από το χρόνο σου και δεν θα χάσεις, αντίθετα θα βγεις από τη σελίδα με ένα χαμόγελο ναααααα με το συμπάθιο πάντα....
Μπράβο στα παιδιά!!
Κλείσε το mix pod χαλάρωσε και απόλαυσε

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Μάγκας οδηγός; η παρκαδόρος!!


Α ρε Αντιγόνη τι μου θύμησες...


Ποτέ δεν ήμουν καλή στο παρκάρισμα,δύσκολο σου λέω,ιδικά όταν είναι υπό πίεση,όταν είναι σε δρόμο κυκλοφορίας και τα αμάξια περιμένουν εσένα να περάσουν,απλά ούτε που σταματάς,προσπερνάς και ψάχνεις κάτι πιο άνετο...

Ατυχές το παράδειγμα; ίσως να καταλάβεις....

Ήταν μόλις είχαμε επιστρέψει από την τρίχρονη διαμονή μας στις καλόγριες,εγώ και οι άλλες δυο αδελφές,δύσκολα τα χρόνια για να μεγαλώσεις 5 παιδιά, η η ευκολη λύση να τα (παρκάρεις) σε ιδρύματα..
Η μάνα μόλις είχε αναρρώσει αλλά δεν πετούσε κιόλας...ο πατέρας έτρεχε να βγάλει το ψωμί της οικογένειας..Καλά τώρα, σε μια εποχή που το ένα παιδί φόραγε τα ρούχα του άλλου,που για ξένη γλώσσα, φροντιστήρια, κινητά ,πλέι στεσιον κλπ ούτε λόγος...

Ένα βράδυ άκουσα τη συζήτηση των γωνιών μου
-Θα είναι μια χαρά ,διάλεξε την ξανθιά την τσαούσα,είναι η αδελφή του δεσπότη, δεν έχει παιδιά και έχει πολλά λεφτά,όλη η Μύκονος είναι δική της,θα περνάει καλά σου λέω μην κάνεις έτσι..
Κατάλαβα ότι μιλούσαν για μένα, η μάνα αντιδρούσε δεν ήθελε όσο δύσκολα και αν ήταν τα πράγματα, δεν ήθελε να με δώσει για όλα τα λεφτά του κόσμου.....

Όταν το μόνο που ξέρεις από οδήγηση είναι το βεσπάκι δεν πιάνεις τιμόνι αμαξιού στα χέρια,η για να το κάνω φράγκο δίφραγκα απλά δεν κάνεις 5 παιδιά....




Το αποτέλεσμα μπορεί να ήταν αίσιο,αλλά μόνο το άκουσμα της κουβέντας και η σκέψη της απόρριψης πονάει.
Κάποιος μου είπε ότι γεννήθηκα παραπονεμένη,ίσως,ας με έπνιγαν εκεί στην κούνια όλα θα ήταν ζάχαρη..

Θέλω να πιστεύω ότι μετά από πολλά έμαθα καλά να οδηγάω και το μηχανάκι μου, και το αμάξι,οι επιβάτες του Focus μου έχουν να μου προσάψουν μόνο μικρο γρατσουνιές που με μια γυαλιστηκή αλοιφή ούτε γάτα ούτε ζημιά...

ΥΓ η πινακίδα είναι από τις φώτο που έβγαλα στην Λευκάδα,όταν την είδα από τη μια γέλασα αλλά το τσουβάλιασμα, παιδιά, σκυλιά, γατιά,κάπως μου φάνηκε!!

Ακούμε:Metallica - Nothing else matters

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Αχέροντας ποταμός...




Ένα πέρασμα από τον Αχέροντα θα ήταν παράληψη να μην το κάνουμε...
Έτσι λοιπόν βρεθήκαμε να θαυμάζουμε τις ομορφιές του ποταμού και των πηγών...
-Κοπελιά τα πέδιλα θα στα κόψει αν διασχίσεις έτσι το ποτάμι,(είπε κάποιος εκεί)...
Το τι παπούτσια κομμένα και πεταμένα είδα εκεί, δε λέγετε, τα δικά μου γλύτωσαν ευτυχώς.
Ηταν τόσο παγωμένα τα νερά που έβγαιναν από τη γη,τόσο το ρεύμα, προσπαθώντας να διασχίσεις το ποτάμι σε έπαιρνε μαζί του,πόσοι έπεσαν με τα ρούχα, πόσοι έμειναν χωρίς παπούτσια!!
Όποιος δεν έχει δουλειά ,προτείνω να ανοίξει παντοφλάδικο εκεί ,τρελά λεφτά θα κάνει....οοοοπα μην σπρώχνεστε, μια ιδέα είπα!!

Λίγα λόγια ιστορικά...

Ο ποταμός αυτός έχει βάλει την σφραγίδα του σε δύο ιστορικές περιόδους και έχει συνδέσει το όνομά του με την διπλή υπόσταση του ανθρώπου. Την ύλη και την ψυχή, την ζωή και τον θάνατο. Στην νεώτερη ιστορία, τα νερά του έδιναν ζωή στους Σουλιώτες, ενώ κατά την αρχαιότητα ήταν ο προθάλαμος του Κατω Κοσμου. Ήταν η τελευταία διαδρομή για τις ανθρώπινες ψυχές.
Σύμφωνα με την αρχαία ελληνική μυθολογία ο «ψυχοπομπός» Ερμής παραδίδε τις ψυχές των νεκρών στον Χάροντα για να καταλήξουν στο βασίλειο του Άδη. Η κάθε ψυχή, περνώντας από το πορθμείο του Χάροντα, έπρεπε να δώσει από έναν οβολό για τη μεταφορά, ενώ αξιοσημείωτη είναι η περίπτωση του Μένιππου, τον οποίο αναφέρει ο Λουκιανός, ως τον μοναδικό που διέσχισε τον Αχέροντα χωρίς να πληρώσει....
(Από τότε υπήρχαν τα διόδια και οι τζαπαντζήδες).......










Σύμφωνα με τη Μυθολογία, κατά την Τιτανομαχία , οι Τιτάνες για να ξεδιψάσουν ήπιαν νερό από τον Αχέροντα και ο Δίας πάνω στο θυμό του μαύρισε και πίκρανε τα νερά του.
Εγώ να πω την αλήθεια πικρά δεν τα βρήκα,αντίθετα ,μπούζι ναι!
Αναρωτιόμουν δε πίνοντας το δροσερό νερό, αν αυτή που έκανε μπάνιο πιο πάνω, είχε κατουρήσει κιόλας...




ΥΓ Στη πρώτη φώτο πάνω πάνω,και περπατώντας στης όχθες του ποταμού είδα χάμω αυτή την εικόνα,τα μάτια μου ερωτευμένα την βλέπουν σαν καρδιά,μια πέτρα που τα πεσμένα φύλλα την έχουν έτσι σκεπάσει δίνοντάς της για μένα τη ρομαντικιά αυτό το σχήμα, εσύ φίλε μου μπορεί να βλέπεις μια απλή πέτρα,η μερικά σκατόφυλλα!! πίστευε ότι θες, για μένα είναι μια καρδιά.....

Και ναι κολλήσαμε να ακούμε: Aerosmith-com together γιατί έτσιιιι

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Φόλες και ζωδιακή τόνωση...





Τέλος των διακοπών,επιστροφή στην καθημερινότητα με πολύ ανώμαλη προσγείωση...
Από τη μια οι δουλειές που έμειναν πίσω και τρέχω να τις φέρω σε πέρας,από την άλλη μαζεύτηκαν οι λογαριασμοί μαζί και η φόλα του λαπά,σιγά μην γλίτωνα εγώ,αναφέρομαι στο κερατιάτικο αλληλεγγύης,τώρα τι αλληλεγγύη είναι αυτή που τα παίρνει και από τους άνεργους;;εκτός αν τα δίνει στους φτωχούς βολευτές....
Δεν θα μιλήσω για αυτά αρκετά νεύρα εχω, και όχι μόνο εγώ,θα τους στολίσω σε άλλο ποστ...
Ζώδια και σεξ..
Άντε να ανέβουμε λίγο ψυχολογικά γιατί χανόμαστε με τα λαμόγια που μας κυβερνούν....
Τρεις κουφάλες σε ένα δέντρο είναι πολλές!!!να αγιάσει το χεράκι αυτού που το έγραψε σε τοίχο κάπου στην Αθήνα...



Ζυγός: όταν λέμε έρωτα, εννοούμε έρωτα!
Εσύ: σαν γυναίκα Ζυγός, έχεις γεννηθεί για ν’ αγαπάς και το συναίσθημα τούτο καθορίζει τη ζωή σου! Η γυναίκα Ζυγός τα δίνει όλα για την αγάπη και δίνεται απλόχερα στο σύντροφό της. Θα κάνει τα πάντα για να διατηρήσει τη φλόγα στη σχέση δεν αλλάζει την μακροχρόνια σχέση που της προσφέρει σιγουριά για το καλύτερο σεξ στον κόσμο!
Εκείνος: ο άντρας Ζυγός είναι τρυφερός αλλά παθιάρης. Πρόκειται για ένα γενναιόδωρο εραστή που ψάχνει να βρει την ιδανική παρτενέρ στον έρωτα. Όταν βρει το άλλο του μισό στο κρεβάτι, θα κάνει το απόλυτο σεξ μαζί της (άγριο, διασκεδαστικό και πρωτότυπο). Πάντως το αγόρι αυτό από τη φύση του πλασμένο να κάνει έρωτα αλλά του αρέσει πολύ και να φλερτάρει.
Για να τον ανάψεις: μίλησέ του για όλες τις σεξουαλικές φαντασιώσεις σου και θα δείξ΄του ότι τον ποθείς όπως την πρώτη ημέρα. Δώσε βάση στον πισινό και την πλάτη του.

Σκορπιός: Μaster (sex) Chef
Εσύ: η γυναίκα Σκορπιός είναι γεμάτη σεξουαλικότητα και οι δυνατότητές της στο κρεβάτι ξεπερνούν τη φαντασία. Ενώ είναι αρκετά επιρρεπής στην απιστία η ίδια, δεν συγχωρεί εύκολα τους άντρες που της φοράνε το κέρατο. Αν αγαπήσει αληθινά, δίνεται ψυχή και σώμα.
Εκείνος: είναι το πιο σεξουαλικό ζώδιο και το σεξ μαζί του είναι ηφαιστειώδες. Η δίψα του για έρωτα δεν σταματά ποτέ γι’ αυτό και είναι σημαντικό να του δείχνεις πως κι εσύ θέλεις να ζευγαρώνεις μαζί του ποιοτικά και ποσοτικά. Βέβαια, ο άντρας Σκορπιός μπορεί να χρησιμοποιήσει πολύ εύκολα το σεξ για να σε ξελογιάσει, πράγμα πανεύκολο αφού δύσκολα θ’ αντισταθείς στο μαγνητισμό που εκπέμπει.
Για να τον ανάψεις: είναι πολύ εύκολο να του φτιάξεις το κέφι απλά αγγίζοντας το πέος του και κάνοντάς του στοματικό έρωτα.


Τοξότης: περιπετειώδης, ερωτιάρης αλλά άπιστος!
Εσύ: οι γυναίκες στο ζώδιο του Τοξότη πέφτουν εύκολα ξερές από τα βέλη του έρωτα. Η γυναίκα αυτή θα τα δώσει όλα στο κρεβάτι για να ικανοποιήσει και τον παρτενέρ της αλλά και την ίδια. Για εκείνη είναι σημαντικό να βελτιώνεται στο σεξ όπως και στους υπόλοιπους τομείς της ζωής της.
Εκείνος: ο άντρας Τοξότης έχει μια διαρκή επιθυμία να μαθαίνει νέα κόλπα στο κρεβάτι και δεν λέει όχι στο σεξ εκτός κρεβατιού ή σπιτιού! Είναι καλός εραστής και για να προάγει το σεξ μαζί σου, θα εξερευνήσει μέχρι και την τελευταία πιθαμή του κορμιού σου. Κάποιες φορές δεν ξέρεις πώς τον προτιμάς βέβαια, σαν φίλο ή εραστή κι εκείνος λάτρης του άλλου φίλου, εύκολα θα παιχνιδίσει και με άλλα θηλυκά.
Για να τον ανάψεις: ασχολήσου με το εσωτερικό μέρος από τα μπουτάκια του, κάν΄του αισθησιακό μασάζ με αιθέρια έλαια και μην παραμελείς τη μικρή του περιοχή, ποτέ μα ποτέ!

Αιγόκερως: και συνεχίζει και συνεχίζει
Εσύ: η γυναίκα Αιγόκερως έχει τον έλεγχο σε όλους τους τομείς της ζωής της και ειδικά στο σεξ! Όταν μπαίνει σε μια σοβαρή σχέση, θα κάνει τα πάντα για να είναι αυτή όσο καλύτερη γίνεται. Ακόμα και στις μεγαλύτερες κρίσεις στη σχέση με το άλλο της μισό, η γυναίκα Αιγόκερως, θα έχει ως μεγαλύτερο όπλο της το σεξ και με αυτό θα τον τουμπάρει!
Εκείνος: ζώδιο της γης, ο άντρας Αιγόκερως ξέρει να κάνει έρωτα με όλες του τις αισθήσεις. Το αγόρι που ανήκει στο ζώδιο αυτό, μπορεί να σε απογοητεύσει αρκετά αλλά με τον καιρό το δέσιμο και το σεξ μαζί του γίνεται όλο και καλύτερο. Το σίγουρο είναι πως δεν θα χορτάσεις ποτέ το σεξ μαζί του αφού από αντοχή και διάρκεια είναι σούπερ! Ο οργασμός σου είναι εγγυημένος!
Για να τον ανάψεις: το σεξ αυτό καθ’ αυτό παίζει τεράστιο ρόλο στη σχέση μαζί του, γι’ αυτό μην του αρνείσαι τη σωματική ηδονή. Είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος στα χάδια σε όλο το σώμα και ειδικά στο κεφάλι.


Υδροχόος: η φαντασία στην εξουσία
Εσύ: η γυναίκες που ανήκουν στο ζώδιο του Υδροχόου είναι ανεξάρτητες αλλά παλιομοδίτισσες και γεμάτες αναστολές στο σεξ. Η γυναίκα Υδροχόος, λατρεύει την ελευθερία της και δεν θα καταπιεστεί ποτέ να κάνει κάτι στο κρεβάτι που δεν της αρέσει! Πάντως, διαθέτει μπόλικο πάθος και υπό συνθήκες αρκετό ταμπεραμέντο.
Εκείνος: το σεξ με έναν άντρα Υδροχόο, μπορεί να γίνει άγριο και απρόβλεπτο. Στο μυαλό του ο άντρας αυτός έχει το να σε κυριεύσει σωματικά αλλά θέλει να ξέρει κι αν το απολαμβάνεις και με το μυαλό σου. Δεν του αρέσουν τα προγραμματισμένα πράγματα και προτιμά το τυχαίο και ξαφνικό σεξ. Ως ζώδιο του αέρα, ο Υδροχόος πειραματίζεσαι στον έρωτα και έχει έντονη φαντασία.
Για να τον ανάψεις: του αρέσουν όλες οι στάσεις που θα παρατείνουν την ηδονή και απόλαυσή του.

Ιχθύες: η νύχτα θέλει έρωτα
Εσύ: η γυναίκα Ιχθύς είναι από τη φύση της ρομαντική και ευαίσθητη ψυχή. Ακόμα και με ένα άγγιγμα μπορεί να ανάψει και ευχαριστιέται στο κρεβάτι και με τα λίγα. Δεν χρειάζεται να κουραστείς για να την κατακτήσεις σωματικά ή πνευματικά.
Εκείνος: ο ιχθύς είναι ζώδιο του νερού και τούτο τον καθιστά ερωτικό, αγαπησιάρη και άκρως διασκεδαστικό στο κρεβάτι. Εκείνος βλέπει το σεξ κυρίως σαν μια πνευματική ένωση και γι΄αυτό οι φαντασιώσεις και η υλοποίησή τους είναι ο τρόπος που διαθέτουν για να χαίρονται τον έρωτα. Ο άντρας Ιχθύς θα πέσει με ευχαρίστηση στα βαθιά νερά προκειμένου να ικανοποιήσει τον εαυτό του και τον παρτενέρ του στο κρεβάτι.
Για να τον ανάψεις: ξεκίνα με ένα αισθησιακό μασάζ από την κορυφή έως τα νύχια του και στη συνέχεια περιποιήσου και τις υπόλοιπες βασικές ερωτογενείς του ζώνες. Πες ναι στα ερωτικά βοηθήματα παντός είδους!

Πηγή κειμένου Εδώ

Ακούμε:Aerosmith-com together

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Φαλτσάρισμα και μαρκουτσοχιλιομετρητής!!!





Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν, ένα από αυτά είναι και οι 7 μέρες ξενοιασιάς και χαλάρωσης αν μπορείς να το πεις έτσι..
Τελευταία μέρα μανάρια μου και με βαριά καρδιά Ψάχνουμε το χάρτη να δούμε που θα μας βγάλει η σημερινή απόδραση..
Μετά από Πάργα,Λευκάδα,Ηγουμενίτσα,Γιάννενα,Πρέβεζα Άρτα,Τζουμέικα, και ενώ η μηχανή κατάπινε τα χιλιόμετρα σαν καταβόθρα,κάνω τον απολογισμό αυτών υπέροχα πραγματικά ημερών..Ειμαι στη φάση που διανύω τα 2 άντα με πολλές εικόνες στο φωτογραφικό σκληρό δίσκο του μυαλού, (πριν, πόσο μάλλον τώρα)! καλές και κακές ,με πολλά συναισθήματα,καλά και κακά από συμπεριφορές ανθρώπων που γνώρισα ....Τι σχέση έχει αυτό τώρα ,ίσως και να καταλάβεις....

Και εκεί που τρέχεις αψηφώντας τον κίνδυνο της ταχύτητας,(γλυκό το γκάζι το πούστικο,το ξέρω από προσωπική εμπειρία οδηγώντας τη δική μου μηχανή,οκ δεν είναι 1300 αλλά 300 κυβικά), εκεί που την τσιμπάς που λες τη μανέτα, ένα φαλτσάρισμα της ρόδας μπορεί να εξελιχθεί μοιραίο,εκεί η ζωή σε κλάσματα δευτερολέπτου περνάει σαν ταινία μπροστά από τα μάτια σου,αναρωτιέσαι αν όλα τα έπραξες σωστά, πως φέρθηκες στην κάθε φάση, και πως σου φέρθηκαν....
Ποιος ξέρει;λέμε ότι είμαστε σωστοί, ότι προσπαθούμε τουλάχιστον, κανείς αλάνθαστος άλλωστε, το σίγουρο είναι ότι έχουμε πολλούς αγγέλους πάνω από το κεφάλι μας ,ένας εξ αυτών πρώην μηχανόβιος και πιστεύω ότι τα μεγάλα φτερά του μας προστατεύουν,η ισχιει το άλλο, ότι ο μεγάλος εκεί απάνω παίρνει μόνο τους καλούς....
Ψυχοπλάκωμα; όχι δεν θέλω σήμερα, όσο και αν διάφορες συγκυρίες εκεί το πάνε....

Το πόρισμα βγήκε, σήμερα θα πάμε δω κοντά,χαλαρα, χωρίς πίεση και με χαμηλές ταχύτητες, άλλωστε η αυριανή μέρα θα έχει και πίεση και ταχύτητες μεγάλες....

Και για να το δούμε από άλλη πλευρά το θέμα, ένα από τα περιστατικά που συνέβη αυτές τις μέρες ήταν, το σταμάτημα του αστυνομικού με το μαρκούτσι στο χέρι λίγο έξω από τα Γιάννενα...
Αφού μας ζήτησε ευγενικά τα χαρτιά μας ρώτησε από που είμαστε (κανονικά θα πρεπε να σε γράψω είπε του συζύγου για μεγάλη ταχύτητα,αλλά θα λέτε ότι γράφουμε τους Συριανούς και αφήνουμε τους Γιαννιώτες,φύγε και να προσέχετε),νανε καλά το παιδί....
Φαντάσου πόσο τρέχαμε ενώ πολύ πριν μας έκαναν σήμα τα αντίθετα αυτοκίνητα με τα φώτα και πραγματικά κόψαμε ταχύτητα..


Οι φωτο είναι από τα Γιάννενα,πεταχτήκαμε απέναντι στο νησάκι της κυρα Φροσύνης.




Παναγία η πλατανιώτησσα έξω από τα Γιάννενα στο χωρίο Κρυσταλλοπηγή



ΥΓ.Καλέ μπας και έπρεπε να γράψω μαρκουτσοχιλιομετρομετρητής? πάω να ψάξω το Μπαμπινιώτη..

Ακούμε:Lynyrd Skynyrd - Simple Man

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Δεν πάω πουθενά πουθενά.......εδώ θα μείνω!!!!





Όχι δεν είμαι δεύτερη φωνή του Καρρά,ένα έχω να πω,έπαθα πλάκα....
Οκ όμορφο νησί το δικό μας, μα δεν συγκρίνετε με αυτό της Λευκάδας,φανταστικά νερά με χρώματα εξωτικά,παραλίες απίθανες....
Μια μέρα νομίζω δεν ήταν αρκετή να απολαύσω τις υπέροχες παραλίες,και όμως άνοιξε το μάτι μου μάνα μου,έπαθα κοκομπλόκο!!
Άγιος Νικήτας,κάθισμα,πόρτο Κατσίκι,Σύβοτα,και άλλες παραλίες που ούτε θυμάμαι τις ονομασίες.
Αυτό που μου κίνησε το ενδιαφέρον, ήταν στο πορτό κατσίκι στην αριστερή παραλία, είχε που λες ένα σχοινί κατά μήκος αυτής και στο ύψος του κεφαλιού,(όχι του Φασούλα).
Σε τι χρησίμευε δεν κατάλαβα,ο σύζυγος κάνοντας πλάκα είπε ότι ήταν εκεί για να κρεμάνε οι λουόμενες τα σουτιέν κάνοντας τόπλες :-) :-)...
Ας με φωτίσει κάποιος που έχει μάθει, μην πάω χωρίς να ξέρω στον άγιο Πέτρο η ξανθιά...



Ότι και να πω είναι λίγο,έπαθα πλάκα,ίσα που διακρίνετε κοντά στο βράχο το σχοινί,το υπόλοιπο δεν φαίνεται καθώς είναι άσπρη και η άμμος




Σύβοτα Λευκάδας..





Κάθισμα..



Ακούμε:Aerosmith-Dream on

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Που είναι ο Μύτικας;;; οεο!!!






Μη με πιέζεις σου λέω.....δε βγαίνω μάτια μου δεν.....
Τώρα να αφήσω μερικούς στα κρύα του λουτρού;
Μάνα μου έχω ποιο καυτά θέματα (φώτο) να σου δείξω, από το τι κάνει ο Αιγόκερος και ο Σκορπιός στο κρεβάτι του....κακιά που είμαι,εμ το δικό μου ζώο το έβαλα,οκ κανε λίγο υπομονή και δεν θα χάσεις..
Λύσσαξα που λες να φωνάζω στον σύζυγο στάσου εδώ να πάρω φώτο, στάσου εκεί να πάρω την ταμπέλα ,εμ απηύδησε ο άνθρωπος, πως δεν έκανε ανατροπή να με ξεφορτώσει!!
Τώρα που το σκέφτομαι κάτι 200αρια και γιαυτό τα χτύπαγε με ευκολία, ενώ εμένα μου φεύγαν διάφορα ψιλά από πίσω!!
Δεν έχω παράπονο όλα τέλεια, αν εξαιρέσεις ότι χθες μέρα άφιξης κάναμε 100 χιλιόμετρα επιπλέον, και σε ώρα που η κούραση είχε φθάσει στο ζενίθ....
Ε δεν είναι και ότι καλύτερο να ταξιδεύεις φορτωμένος από τις 8,και ο αέρας να σου κάνει το κεφάλι σέικερ από την ταχύτητα,εμένα από πίσω, φαντάσου τον οδηγό....
Καλά δεν το συζητώ,αυτός είδε ευθείες και τα έδωσε όλα,εγώ δε, θα κάνω καιρό να ξυριστώ,δεν μου έμεινε τρίχα από την ταχύτητα, ευτυχώς και φόραγα κράνος και γλίτωσα τα μαλλιά.....
Από Κορυδαλλό,Πάτρα,διόδια πολλά 3-4 νομίζω, Ρίου γέφυρα,υποθαλάσσιες σήραγγες
...ουαααου
Τι έλεγα, ααα για τα επιπλέον 100 χιλιόμετρα, έπρεπε που λες να έρθουμε στο Μύτικα,βλέπω και εγώ(τι σκατά συνοδηγός είμαι), ταμπέλα Μύτικας και λέω οοόπα εδώ στρίβουμε..
-Λες να υπάρχει και άλλος; ρωτά ο σύζυγος...
-Έλα μωρέ όχι ,εμείς έχουμε 2 (Κίνι), η δυο (Βάρη), έτσι κόψαμε ρόδα και βουρ πηγαίναμε, πηγαίναμε, 35 χιλιόμετρα και αφού τελικά φτάσαμε ,που να βρούμε το ξενοδοχείο, κανείς δεν το ήξερε!!!
Αποτέλεσμα να μην σε πρήζω πήγαμε στο Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας ενώ έπρεπε να έρθουμε στο Μύτικα Πρεβέζης....φτου μαλάκες, ακούς εκεί 2 Μύτικες κολλητά;να ταν άγιος τάδε να το καταλάβω , ξέρεις πόσοι έχουν μπερδευτεί σαν εμάς; διευκρίνισε ρε λάλο στην ταμπέλα την ριμάδα, Μύτικας τάδε....
Οκ δεν γκρινιάζω ,το ξενοδοχείο όλα τα λεφτά,χλίδα σου λέω, εδώ αλλά άδειο, ψάχνω από χθες να βρω τουρίστες,Έλληνες η ξένους, άφαντοι,ας όψεται η κρίση του λαπά από τη μια, και του Μακρόπουλου από την άλλη...



Όργανα τής τάξης άφαντα και αυτά,τα έχει καβαντζόσει όλα ο λαπάς για την έκθεση να περιφρουρούν τα (περίπτερα)...
Ψάχνω άπω χθες και ένα κάδο σκουπιδιών να πετάξω τα ρημάδια σκουπίδια μου(νοικοκυρά βλέπεις), πουθενά, νιέντε, νάδα...θα τα πάρω τελικό πίσω στο νησί



το λιμανάκι της Πάργας..

Ταβέρνα του αρκούδου μου στην Πάργα..











Πως θα αλλάξω τραγούδι οεο;; ξέχασα τον κωδικό του mix pod τύυυυυφλα....