Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Φόλες και ζωδιακή τόνωση...





Τέλος των διακοπών,επιστροφή στην καθημερινότητα με πολύ ανώμαλη προσγείωση...
Από τη μια οι δουλειές που έμειναν πίσω και τρέχω να τις φέρω σε πέρας,από την άλλη μαζεύτηκαν οι λογαριασμοί μαζί και η φόλα του λαπά,σιγά μην γλίτωνα εγώ,αναφέρομαι στο κερατιάτικο αλληλεγγύης,τώρα τι αλληλεγγύη είναι αυτή που τα παίρνει και από τους άνεργους;;εκτός αν τα δίνει στους φτωχούς βολευτές....
Δεν θα μιλήσω για αυτά αρκετά νεύρα εχω, και όχι μόνο εγώ,θα τους στολίσω σε άλλο ποστ...
Ζώδια και σεξ..
Άντε να ανέβουμε λίγο ψυχολογικά γιατί χανόμαστε με τα λαμόγια που μας κυβερνούν....
Τρεις κουφάλες σε ένα δέντρο είναι πολλές!!!να αγιάσει το χεράκι αυτού που το έγραψε σε τοίχο κάπου στην Αθήνα...



Ζυγός: όταν λέμε έρωτα, εννοούμε έρωτα!
Εσύ: σαν γυναίκα Ζυγός, έχεις γεννηθεί για ν’ αγαπάς και το συναίσθημα τούτο καθορίζει τη ζωή σου! Η γυναίκα Ζυγός τα δίνει όλα για την αγάπη και δίνεται απλόχερα στο σύντροφό της. Θα κάνει τα πάντα για να διατηρήσει τη φλόγα στη σχέση δεν αλλάζει την μακροχρόνια σχέση που της προσφέρει σιγουριά για το καλύτερο σεξ στον κόσμο!
Εκείνος: ο άντρας Ζυγός είναι τρυφερός αλλά παθιάρης. Πρόκειται για ένα γενναιόδωρο εραστή που ψάχνει να βρει την ιδανική παρτενέρ στον έρωτα. Όταν βρει το άλλο του μισό στο κρεβάτι, θα κάνει το απόλυτο σεξ μαζί της (άγριο, διασκεδαστικό και πρωτότυπο). Πάντως το αγόρι αυτό από τη φύση του πλασμένο να κάνει έρωτα αλλά του αρέσει πολύ και να φλερτάρει.
Για να τον ανάψεις: μίλησέ του για όλες τις σεξουαλικές φαντασιώσεις σου και θα δείξ΄του ότι τον ποθείς όπως την πρώτη ημέρα. Δώσε βάση στον πισινό και την πλάτη του.

Σκορπιός: Μaster (sex) Chef
Εσύ: η γυναίκα Σκορπιός είναι γεμάτη σεξουαλικότητα και οι δυνατότητές της στο κρεβάτι ξεπερνούν τη φαντασία. Ενώ είναι αρκετά επιρρεπής στην απιστία η ίδια, δεν συγχωρεί εύκολα τους άντρες που της φοράνε το κέρατο. Αν αγαπήσει αληθινά, δίνεται ψυχή και σώμα.
Εκείνος: είναι το πιο σεξουαλικό ζώδιο και το σεξ μαζί του είναι ηφαιστειώδες. Η δίψα του για έρωτα δεν σταματά ποτέ γι’ αυτό και είναι σημαντικό να του δείχνεις πως κι εσύ θέλεις να ζευγαρώνεις μαζί του ποιοτικά και ποσοτικά. Βέβαια, ο άντρας Σκορπιός μπορεί να χρησιμοποιήσει πολύ εύκολα το σεξ για να σε ξελογιάσει, πράγμα πανεύκολο αφού δύσκολα θ’ αντισταθείς στο μαγνητισμό που εκπέμπει.
Για να τον ανάψεις: είναι πολύ εύκολο να του φτιάξεις το κέφι απλά αγγίζοντας το πέος του και κάνοντάς του στοματικό έρωτα.


Τοξότης: περιπετειώδης, ερωτιάρης αλλά άπιστος!
Εσύ: οι γυναίκες στο ζώδιο του Τοξότη πέφτουν εύκολα ξερές από τα βέλη του έρωτα. Η γυναίκα αυτή θα τα δώσει όλα στο κρεβάτι για να ικανοποιήσει και τον παρτενέρ της αλλά και την ίδια. Για εκείνη είναι σημαντικό να βελτιώνεται στο σεξ όπως και στους υπόλοιπους τομείς της ζωής της.
Εκείνος: ο άντρας Τοξότης έχει μια διαρκή επιθυμία να μαθαίνει νέα κόλπα στο κρεβάτι και δεν λέει όχι στο σεξ εκτός κρεβατιού ή σπιτιού! Είναι καλός εραστής και για να προάγει το σεξ μαζί σου, θα εξερευνήσει μέχρι και την τελευταία πιθαμή του κορμιού σου. Κάποιες φορές δεν ξέρεις πώς τον προτιμάς βέβαια, σαν φίλο ή εραστή κι εκείνος λάτρης του άλλου φίλου, εύκολα θα παιχνιδίσει και με άλλα θηλυκά.
Για να τον ανάψεις: ασχολήσου με το εσωτερικό μέρος από τα μπουτάκια του, κάν΄του αισθησιακό μασάζ με αιθέρια έλαια και μην παραμελείς τη μικρή του περιοχή, ποτέ μα ποτέ!

Αιγόκερως: και συνεχίζει και συνεχίζει
Εσύ: η γυναίκα Αιγόκερως έχει τον έλεγχο σε όλους τους τομείς της ζωής της και ειδικά στο σεξ! Όταν μπαίνει σε μια σοβαρή σχέση, θα κάνει τα πάντα για να είναι αυτή όσο καλύτερη γίνεται. Ακόμα και στις μεγαλύτερες κρίσεις στη σχέση με το άλλο της μισό, η γυναίκα Αιγόκερως, θα έχει ως μεγαλύτερο όπλο της το σεξ και με αυτό θα τον τουμπάρει!
Εκείνος: ζώδιο της γης, ο άντρας Αιγόκερως ξέρει να κάνει έρωτα με όλες του τις αισθήσεις. Το αγόρι που ανήκει στο ζώδιο αυτό, μπορεί να σε απογοητεύσει αρκετά αλλά με τον καιρό το δέσιμο και το σεξ μαζί του γίνεται όλο και καλύτερο. Το σίγουρο είναι πως δεν θα χορτάσεις ποτέ το σεξ μαζί του αφού από αντοχή και διάρκεια είναι σούπερ! Ο οργασμός σου είναι εγγυημένος!
Για να τον ανάψεις: το σεξ αυτό καθ’ αυτό παίζει τεράστιο ρόλο στη σχέση μαζί του, γι’ αυτό μην του αρνείσαι τη σωματική ηδονή. Είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος στα χάδια σε όλο το σώμα και ειδικά στο κεφάλι.


Υδροχόος: η φαντασία στην εξουσία
Εσύ: η γυναίκες που ανήκουν στο ζώδιο του Υδροχόου είναι ανεξάρτητες αλλά παλιομοδίτισσες και γεμάτες αναστολές στο σεξ. Η γυναίκα Υδροχόος, λατρεύει την ελευθερία της και δεν θα καταπιεστεί ποτέ να κάνει κάτι στο κρεβάτι που δεν της αρέσει! Πάντως, διαθέτει μπόλικο πάθος και υπό συνθήκες αρκετό ταμπεραμέντο.
Εκείνος: το σεξ με έναν άντρα Υδροχόο, μπορεί να γίνει άγριο και απρόβλεπτο. Στο μυαλό του ο άντρας αυτός έχει το να σε κυριεύσει σωματικά αλλά θέλει να ξέρει κι αν το απολαμβάνεις και με το μυαλό σου. Δεν του αρέσουν τα προγραμματισμένα πράγματα και προτιμά το τυχαίο και ξαφνικό σεξ. Ως ζώδιο του αέρα, ο Υδροχόος πειραματίζεσαι στον έρωτα και έχει έντονη φαντασία.
Για να τον ανάψεις: του αρέσουν όλες οι στάσεις που θα παρατείνουν την ηδονή και απόλαυσή του.

Ιχθύες: η νύχτα θέλει έρωτα
Εσύ: η γυναίκα Ιχθύς είναι από τη φύση της ρομαντική και ευαίσθητη ψυχή. Ακόμα και με ένα άγγιγμα μπορεί να ανάψει και ευχαριστιέται στο κρεβάτι και με τα λίγα. Δεν χρειάζεται να κουραστείς για να την κατακτήσεις σωματικά ή πνευματικά.
Εκείνος: ο ιχθύς είναι ζώδιο του νερού και τούτο τον καθιστά ερωτικό, αγαπησιάρη και άκρως διασκεδαστικό στο κρεβάτι. Εκείνος βλέπει το σεξ κυρίως σαν μια πνευματική ένωση και γι΄αυτό οι φαντασιώσεις και η υλοποίησή τους είναι ο τρόπος που διαθέτουν για να χαίρονται τον έρωτα. Ο άντρας Ιχθύς θα πέσει με ευχαρίστηση στα βαθιά νερά προκειμένου να ικανοποιήσει τον εαυτό του και τον παρτενέρ του στο κρεβάτι.
Για να τον ανάψεις: ξεκίνα με ένα αισθησιακό μασάζ από την κορυφή έως τα νύχια του και στη συνέχεια περιποιήσου και τις υπόλοιπες βασικές ερωτογενείς του ζώνες. Πες ναι στα ερωτικά βοηθήματα παντός είδους!

Πηγή κειμένου Εδώ

Ακούμε:Aerosmith-com together

32 σχόλια:

D.Angel είπε...

Μια χαρά τα λένε τα ζώδια
αλλά ποιός έχει όρεξη για σεξ
μ αυτή την κρίση!
Γαμώ την κρίση μου γαμώ!
Χα χα χα χα χα χα χα
Φιλιά πολλά και καλή προσαρμογήηηηηηηηη

Hfaistiwnas είπε...

Θα με κάνεις να κοιτάξω τον πισινό μου στον καθρέπτη!!!! χαχαχααχα!

Γιαγιά Αντιγόνη είπε...

Παραπαίω σου λέω!!!
Μη πάει ο νους σου στο πονηρό...
Γριά γυναίκα...
"Νροπής πράματα" που λέει μια ψυχή...

Μετράω τα φυλλάδια πληρωμών και μου έρχεται μια ναυτία σαν να πλέω σε δέκα μποφόρ...

ΦΟΥΛΗ είπε...

@ D.Angel
Ρε μόνο αυτό μας άφησε ακόμα αφορολόγητο ο μαλάκας βουρ λοιπόν...
Προσπαθώ φιλενάδα άσε, μαγάλη η φόλα!

ΦΟΥΛΗ είπε...

@ Hfaistiwnas
Γιατί ρε ΗΦ γελάω ακόμα χαχαχα ,έχεις κέρατα εκεί?

Hfaistiwnas είπε...

Τι κέρατα; Αν είναι να δίνουν βάση στον πισινό μου, να μην δω τι θαυμάζουν;;;;

ΦΟΥΛΗ είπε...

@ Γιαγιά Αντιγόνη
Δεν πάει πουθενά ο νους μου μην αμφιβάλεις,μακάρι όλες οι γριές να ήταν σαν εσένα Αντιγόνη μου...
Ρε αυτός έχει βάλει τάμα να μας ξεκάνει...
Έλα στην οργάνωση μου, 1 Απρίλη λέγετε,και δεν είμαι κόρη παπά σαν τα αδέλφια, είμαι τσούχτρα αν τα πάρω..
Φιλιά

ΦΟΥΛΗ είπε...

@ Hfaistiwnas
Μα λες, για στείλε μια φώτο να σου πω εγώ χαχαχα
Ζυγός είσαι ΗΦ μου;

Hfaistiwnas είπε...

απαπα δεν στέλνω φωτό!!! Και ειδικά πωπού! χαχαχαχα! Ζυγός ναι.. γιατί;;; Υπάρχει κάνα πρόβλημα;;; ε;;;;

Thalassenia είπε...

Να μη διακόψω, καλησπέρα κι έφυγα, τα δικά μου χαϊρια τα είδα παλαιότερα.
Πάω να μάθω πρόσθεση να δω τι θα πληρώσω.

Καλή εβδομάδα.

ΦΟΥΛΗ είπε...

@ Hfaistiwnas
Χχμμμμμμ, τίποτα καλέ είπα μμμμμμμ καλά λόγια διαβάζω, αν και εμένα μου λέει πολύ καλύτερα της κριάρως...

Hfaistiwnas είπε...

Μάλιστα.. ωραία.. τώρα θα κοιμηθώ ήσυχος!! χεχεχε

Λόλα είπε...

Ρε... τι μουφες ειναι αυτες?
Αυτος που το εγραψε, παρακαλειται να σκισει/καψει/καταστρεψει παραυτα το πτυχιο (?!) της αστρολογιας!
Ακου εκει "ρομαντικες ψυχες"!!!
Μη χε... τωρα!

DaisyCrazy είπε...

Φούλη μου ελπίζω να μην έχασες γατούλη από φόλα. Άνθρωποι που βάζουν φόλες είναι μόνο κατ'όνομα άνθρωποι στην πραγματικότητα ούτε σκουλήκια δεν τους αξίζει να τους πεις.

Ωραία η συνέχεια των ζωδίων :)

Φιλιά

Marouli είπε...

Εεεεεεεεεετσι οπως τα λες για τις ζυγινες!!!! ;)

Μαρουλοφιλακια!

ΦΟΥΛΗ είπε...

@ Thalassenia
Τι να διακόπτεις θαλασσένια μου,δεν κατάλαβα για ποια χαίρια μιλάς τες πα...Όσο και καλή να είσαι στην πρόσθεση ποτέ δεν θα καταφέρεις να μάθεις τι θα πληρώσεις!!
Φιλιά ...

ΦΟΥΛΗ είπε...

@ Hfaistiwnas
Ελπίζω να κοιμήθηκες καλά με όμορφα όνειρα!!

ΦΟΥΛΗ είπε...

@ Λόλα
Δεν είσαι Λολα μου; δεν ξέρω αν μιλάς για το δικό σου ζώδιο μα το δικό μου ψαράκι είναι όπως τα λέει,τουλάχιστον σε αυτά που μπορώ να ξέρω για την κόρη μου...
Φιλιά πολλά

ΦΟΥΛΗ είπε...

@ DaisyCrazy
Η φόλα για την οποία μιλάω είναι το έκτακτο χαράτσι του μ@@@κα για να σώσει την Ελλάδα που σωσμό δεν έχει και μας έχει ξεβρακώσει...
Καλό απόγευμα κοριτσάρα

ΦΟΥΛΗ είπε...

@ Marouli
χαίρομαι μαρουλάκι για σένα !!
φιλούρες...

Ianos είπε...

Και διαβάζω τώρα εγώ για την σεξουαλική μου συμπεριφορά
"το σεξ με έναν άντρα Υδροχόο, μπορεί να γίνει άγριο και απρόβλεπτο."
Όσοι μαζοχιστές προσέλθετε!!! χι χι χι χε χε χε!!!!πολλα φιλιαααααα!!! :)))

Παπαστρατής Το "Θηρίο" Ιωάννης είπε...

Η φόλα του λαπά?

Ε, ναι εκεί κόλλησα. Μεταφορική φράση ή έχασες αιλουροειδές?

Κυνοφιλιά καλή μου...

ΦΟΥΛΗ είπε...

@ Iανος
Εσένα βρε έτυχε ρομαντική ψυχούλα,η μήπως όλα είναι καμουφλάζ; τι βλέπω μας κρύβεις τα μαστίγια και τις χειροπέδες ,κάτσε τώρα να σε κάνω βούκινο!!χαχαχα
φιλιά Ιανε

ΦΟΥΛΗ είπε...

@ Παπαστρατής Το "Θηρίο"
Μεταφορικότατη,μέχρι νταλίκα επιστράτευσα, η φόλα του λαπά δεν σου ήρθε ακόμα,αναφέρομαι στο κερατιάτικο αλληλεγγύης,τώρα τι αλληλεγγύη είναι αυτή που τα παίρνει και από τους άνεργους;;εκτός αν τα δίνει στους φτωχούς βολευτές ουστ

Λόλα είπε...

Καμια σχεση ομως?!

apos είπε...

Πολύ μου άρεσαν αυτά που διάβασα...

(και προς στιγμή ξέχασα το φακελάκι με την εισφορά αλληλεγγύης...°

Unknown είπε...

ιχθύς.....νιαρρρρ...νιαρρ...
καλό φθινόπωρο.....

α..υπομονή θαρθουν και άλλα....νιαουυυυυυ....

Thalassenia είπε...

Καλέ έτσι προς επεξήγηση, τα χαϊρια ήταν περί ζωδίων που τα είχα δει νωρίτερα και η διακοπή ήταν στα αλληλομηνύματα με τον Ηφ.
Άσε, ότι θέλουμε λέμε μετά το 2300 που είδα τα έχασα.

φιλιά βρε

ΦΟΥΛΗ είπε...

@ Λόλα
Εσύ ξέρεις κούκλα!!

ΦΟΥΛΗ είπε...

@ apos
Πως να μην σου άρεσαν!! τρέχα για μασαζάκι!!
Χαίρομαι που ξεχάστηκες έστω για λίγο,εγώ σκοπεύω να ξεχάσω τελείως το θέμα της φόλας...
καλό μασάζ και βράδυ...

ΦΟΥΛΗ είπε...

@ homemade
Χμμμμ και συ μασαζάκι,βρε μια Κινέζα ένας αράπης :-)
Φιλιά γατούλη

ΦΟΥΛΗ είπε...

@ Thalassenia
Το κατάλαβα καλή μου ,και του είπα έμπα βρε στο μσν να τα πούμε,μπα αυτός...
Καλό βράδυ