Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2011

Πως είπες σε λένε;; πως !!

Πες μου το όνομα σου, να σου πω ποιος είσαι,σου ταιριάζει η όχι; έλα μην ντρέπεσαι....

Πάντως αν συγκρίνω το όνομα του λαπά με τα λεγόμενα της έρευνας, θα πω ότι έχει τα δίκια της,(η έρευνα καλέ), βλέπε ποδήλατα ,κανό σκι στην πλάτη μας,γενικά το χει σαν σπέσιαλ ολυμπικ, του έδωσα και την αξία αυτών των ανθρώπων,μαγάρισα και την ονομασία για το μ@@@@@.......

Το άλλο γουρούνι ,βλέπε Βαγγέλης , Ήρεμος και αισθησιακος!!Δεν είναι ιδιαίτερα φιλόδοξοι και συχνά προτιμούν τη ρουτίνα από την αβεβαιότητα. (Όσο για αυτό το νιώσαμε και θα το νιώσουμε όλοι σαν Έλληνες)....ρουτινιασμένο το ξεπάτωμα

Αμ η ντοματοσαλάτα παπάρα τι σου λέει; Συναισθηματικός χαρακτήρας, ο Θεόδωρος είναι πιστός στους φίλους του κι αφοσιωμένος στη δουλειά του. Πολύ αγχώδης, πρέπει να μάθει να εξωτερικεύει το άγχος.(φαντάσου να το εξωτερικεύσει το άγχος τι θα πάθουμε, και τι άλλα θα ακούσουμε ακόμα)!!!

Δεν λέω άλλα, βρείτε τα δικά σας..

Αγάπη: όνομα που εμπνεύστηκε από την. αγάπη. Μόνο στην ελληνική γλώσσα αυτή η λέξη έγινε όνομα. Χαρακτήρας ήπιος, ευαίσθητος. Διαθέτει εξυπνάδα και κρίση, προσφέρει τις υπηρεσίες της στους άλλου..

Άγγελος, Αγγελική: Ο Άγγελος είναι ονειροπόλος και δίνει συχνά την εντύπωση ότι βρίσκεται "αλλού". Είναι, όμως, πεισματάρης και πετυχαίνει πάντα αυτό που βάζει στο μυαλό του. Η Αγγελική αγαπάει την τέχνη και τα ταξίδια. Είναι καλή φίλη και δημιουργεί ισχυρούς προσωπικούς δεσμούς.

Αθανάσιος, Αθανασία: Απλός κι ευγενικός, ο Αθανάσιος χρειάζεται χρόνο για να επιβληθεί. Επηρεάσιμος, έχει ανησυχίες και ψάχνει τρόπο να τις εκφράσει. Η Αθανασία είναι σταθερή στα πιστεύω της και τα συναισθήματά της. Δίνει πολλά στους άλλους, χωρίς να ξεχνάει τον εαυτό της.

Αθηνά: Γεμάτη νεύρο και κέφι για τη ζωή, η Αθηνά διψάει για μάθηση και κοινωνικές επαφές. Περίεργη κι ανυπόμονη, έχει πολλά ενδιαφέροντα. Κι είναι πολύ καλή οικοδέσποινα...

Αικατερίνη:Μοιάζει συνήθως νεότερη από την ηλικία της. Διχασμένη ανάμεσα σε πρακτικές και πνευματικές επιθυμίες, είναι γενναιόδωρη κι έχει το χάρισμα του λόγου. Είναι χαρακτήρας δυνατός, ικανός να αντιμετωπίσει και τις πιο δύσκολες καταστάσεις.

Αλέξανδρος, Αλεξάνδρα: Αν όλοι οι Αλέξανδροι δεν είναι ήρωες, τουλάχιστον φαίνεται ότι βλέπουν μακριά και ψηλά! Δεν έχουν πολλή φαντασία, αλλά η θέλησή τους τους επιτρέπει να πετυχαίνουν εκεί όπου άλλοι αποτυχαίνουν. Δεν είναι πολύ συναισθηματικοί κι αγαπούν την ελαφριά όψη της ζωής... Φιλοσοφημένη και καλλιεργημένη, η Αλεξάνδρα δεν περιφρονεί τα υλικά αγαθά και την οικονομική ασφάλεια. Ανεξάρτητη και δυναμική, ξέρει να εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες. Της αρέσει ο αθλητισμός.

Αναστάσιος, Αναστασία: Αυταρχικός και δυνατός χαρακτήρας, ο Αναστάσιος προσπαθεί να επιβληθεί στους άλλους και συνήθως τα καταφέρνει. Δίνει σημασία στα υλικά αγαθά και κοπιάζει για να τα αποκτήσει. Του αρέσει να δίνει συμβουλές, όπως και της Αναστασίας, που είναι όμως πιο μαλακιά. Αλλά αργότερα εγωκεντρική...

Ανδρέας: Του αρέσει η οικογενειακή ζωή και η συμμετοχή στα κοινά. Κερδίζει την υποστήριξη των ισχυρών. Ζηλιάρης, πεισματάρης και οικονόμος. Έξυπνος, με ιδέες συχνά πολύ πρωτότυπες.Άννα: Σοβαρή και δυναμική, η Άννα ξέρει τι θέλει από τη ζωή. Έχει συχνά καλλιτεχνική ιδιοσυγκρασία, απολαμβάνει τα υλικά αγαθά. Της αρέσει να δίνει συμβουλές.

Αντώνιος, Αντωνία: Γεννημένος για επικοινωνία ο Αντώνης, χρειάζεται ποικιλία. Δίνει σημασία στις απολαύσεις και τις διασκεδάσεις. Κυκλοθυμικός, ενθουσιώδης, θυμώνει εύκολα... Η Αντωνία διακρίνεται για την κοινή λογική και την κρίση της. Είναι εργατική, πιστή, με ανεπτυγμένο το μητρικό ένστικτο.

Αντιγόνη: κόρη του Οιδίποδα και της Ιοκάστης. Ακολουθεί συχνά το δρόμο που της υπαγορεύει το καθήκον,με αποτέλεσμα να καταπιέζεται,Σοβαρή και υπεύθυνη,μπορεί ακόμα και σήμερα να θυσιαστεί για να σώσει την οικογένειά της..

Απόστολος:Κοιωνικός και γλεντζές, ο Απόστολος λατρεύει τη ζωή και της απολαύσεις της. Του αρέσουν οι γυναίκες και το καλό φαϊ. Ευγενικός και πράος χαρακτήρας, δεν πηγαίνει στο βάθος των πραγμάτων.

Βασίλειος, Βασιλεία-Βασιλική: Ο Βασίλης είναι άνθρωπος της σκέψης, με καλλιτεχνική ιδιοσυγκρασία και πολύ απόλυτος. Πεισματάρης, του λείπουν συνήθως η ευελιξία και η προσαρμοστικότητα. Του αρέσει να κάνει το δικό του και τα καταφέρνει. Πιο συμβατική, η Βασιλική δίνει μεγάλη σημασία στα υλικά αγαθά. Φιλόδοξη, ακολουθεί το δρόμο της με ρεαλισμό και χωρίς να παίρνει μεγάλα ρίσκα.

Γεώργιος, Γεωργία: Ιδεαλιστής κι ενθουσιώδης, αναζητάει περιπέτειες και πνευματικές συγκινήσεις. Μοιάζει να έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση, αλλά στην πραγματικότητα είναι αρκετά δειλός. Πιο αισιόδοξος χαρακτήρας, η Γεωργία αναζητάει πάντα την ευτυχία. Είναι εφευρετική, θαρραλέα και φιλόδοξη.

Γλυκερία: Αισθησιακή και κεφάτη. Κάτω από ένα ήρεμο παρουσιαστικό, κρύβεται μια ατσάλινη θέληση.

Δέσποινα: Θεληματική, ξέρει να παίρνει τη ζωή της στα χέρια της. Μερικές φορές οι άλλοι υποτιμούν την εξυπνάδα της. Ιδιόρρυθμη προσωπικότητα.

Δημήτριος, Δήμητρα: Πεισματάρης και απαιτητικός, ο Δημήτρης δεν είναι τόσο εύκολος στη συμβίωση. Καλός φίλος, αγαπάει τις αντρικές παρέες και το ποδόσφαιρο.Επηρεάζεται όμως απ' τη γυναίκα που αγαπά. Λογική και πρακτική, η Δήμητρα ξέρει ποιο είναι το συμφέρον της. Είναι ικανή στο να χειρίζεται ανθρώπους και καταστάσεις. Αγαπάει τα παιδιά.

Διονύσης, Διονυσία: Λίγο άκαμπτος μερικές φορές , ο Διονύσης δημιουργεί συμπάθειες και αντιπάθειες. Ωστόσο, έχει χιούμορ και του αρέσει να αναθεωρεί τη ζωή του.Πιο σοβαρή, η Διονυσία έχει πιο κλειστό χαρακτήρα και είναι σε γενικές γραμμές συντηρητική.Ειρήνη: Χαριτωμένη, κρατάει τις αποστάσεις της. Καθοδηγείται από τα συναισθήματά της, με αποτέλεσμα να οδηγείται συχνά σε εσφαλμένες εκτιμήσεις. Είναι αρκετά φιλόδοξη και δίνει σημασία στην εικόνα που έχουν οι άλλοι γι' αυτήν. Θέλει να φαίνεται πιο ανεξάρτητη απ'όσο στην πραγματικότητα είναι.

Ελένη: Όνομα και στη σημερινή εποχή φέρουν γυναίκες με δυνατό χαρακτήρα και προσωπικότικότητα. Διαθέτουν γοητεία κι όταν ακόμα δεν είναι όμορφες κι επιμένουν να γίνεται πάντα το δικό τους. Ακόμα κι όταν φαίνονται ήρεμες, είναι κυριαρχικές. Και ευαίσθητες στα κομπλιμέντα...Ελευθέριος, Ελευθερία: Ζωντανός και ανεξάρτητος χαρακτήρας, διαπρέπει στα ελεύθερα επαγγέλματα. Του αρέσει η φύση, ο αθλητισμός και η ομαδική ζωή. Η Ελυθερία είναι ευγενική και ντροπαλή. Κερδίζει εύκολα φίλους και θαυμαστές.

Ελισάβετ: Περήφανη, κατορθώνει να ελέγχει τέλεια τον πλούσιο συναισθηματικό κόσμο της. Το πρόσωπό της αποκτάει γρήγορα μια έκφραση ωριμότητας. Είναι κάπως αυταρχική με το σύντροφό της. Δεν κατορθώνει εύκολα να αποδεσμευτεί από το παρελθόν της.

Εμμανουήλ, Εμμανουέλα:Ονειροπόλοι, είναι συχνά κυκλοθυμικοί. Όταν συμπαθούν κάποιον γίνονται ζεστοί, ομιλητικοί και αξιαγάπητοι. Αγαπούν την πολυτέλεια και δε θυσιάζουν εύκολα τον τρόπο ζωής τους. Οι γυναίκες είναι αρκετά ιδιόρρυθμες και δύσκολες στη συμβίωση.

Ευάγγελος, Ευαγγελία: Ήρεμοι και αισθησιακοί, είναι πολύ ευτυχισμένοι όταν βρουν το ταίρι που τους ταιριάζει. Δεν είναι ιδιαίτερα φιλόδοξοι και συχνά προτιμούν τη ρουτίνα από την αβεβαιότητα. Τους αρέσει η οικογενειακή ζωή κι η παρέα με τους φίλους.

Ευστάθιος:.Δυνατός και τρυφερός χαρακτήρας, έχει αδυναμία στις υλικές απολαύσεις. Με την εμψύχωση των φίλων του και της οικογένειάς του, που του είναι απαραίτητη, πετυχαίνει επαγγελματικά.

Ζωή, Ζώης: Χαρούμενη και αισιόδοξη, η Ζωή έχει καλή επαφή με τα παιδιά. Πιο σοβαρός, ο Ζώης είναι άνθρωπος του καθήκοντος, συνεπής και υπεύθυνος.

Ηλίας: Αθόρυβος και διακριτικός, τα καταφέρνει πολύ καλά στη ζωή. Ξέρει να αποφεύγει τις κακοτοπιές. Βρίσκει την ευτυχία στην οικογένεια.

Θεόδωρος, Θεοδώρα: Έξυπνη και ικανή, η Θεοδώρα έχει αρκετά δύσκολο χαρακτήρα. Ζητάει πολλά από τους άλλους, χωρίς η ίδια να είναι τέλεια στη συμπεριφορά της. Μαχητική ξέρει να αγωνίζεται γι' αυτά που πιστεύει. Πιο συναισθηματικός χαρακτήρας, ο Θεόδωρος είναι πιστός στους φίλους του κι αφοσιωμένος στη δουλειά του. Πολύ αγχώδης, πρέπει να μάθει να εξωτερικεύει το άγχος.

Ιωάννης, Ιωάννα: Ο Γιάννης είναι δυναμικός και αρκετά αυταρχικός. Υπεύθυνος και άνθρωπος του καθήκοντος, αγαπάει πολύ την οικογένειά του. Κλειστός χαρακτήρας όταν βρίσκεται με πολύ κόσμο, γίνεται ιδιαίτερα ευχάριστος στον κύκλο των φίλων του. Η Γιάννα είναι αισιόδοξη και γελαστή, αλλά λίγο επιπόλαιη. Έτοιμη πάντα για δράση, αντιμετωπίζει με χιούμορ τις αναποδιές της ζωής.

Κωνσταντίνος, Κωνσταντίνα: Αν και κοινωνικός, ο Κωνσταντίνος είναι στο βάθος κλειστός χαρακτήρας. Συχνά είναι υποταγμένος ψυχολογικά σε μια γυναίκα, τη μητέρα του ή τη γυναίκα του. Στη δουλειά του διαπρέπει γιατί είναι εργατικός και επίμονος. Η Κωνσταντίνα είναι πιο αυθόρμητη και ενθουσιώδης. Αγαπάει τα παιδιά, είναι πολύ τακτική και αφιερώνει πολύ χρόνο στο σπίτι της.

Λάμπρος, Λαμπρινή: Ο Λάμπρος είναι συναισθηματικός και αυθόρμητος. Στην πραγματικότητα δεν ωριμάζει ποτέ, γι' αυτό και διατηρεί μέχρι τα γεράματα τη γοητεία ενός παιδιού. Η Λαμπρινή είναι πιο συνεσταλμένη και διακριτική. Της αρέσει η οικογενειακή ζωή και προτιμάει να δουλεύει στο σπίτι.

Μαργαρίτα: Όσο πετυχημένη κι αν είναι η Μαργαρίτα στη δουλειά της, θα ενδιαφέρεται πάντα περισσότερο για τη γοητεία της. Ερωτεύεται με πάθος, δίνει πολλά από τον εαυτό της κι αργότερα απογοητεύεται! Πολύ μητρική, όταν δεν έχει παιδιά «νταντεύει» τους φίλους της.

Μαρία, Μάριος: Η Μαρία έχει την αίσθηση του καθήκοντος και τη μανία της τελειότητας. Της αρέσει να φαίνεται ικανή και οργανωτική και η γνώμη των άλλων μετράει πολύ γι' αυτήν. Η Μαίρη είναι πιο εγωίστρια, αλλά ζωηρή και κοινωνική. Η Μάρω είναι σοβαρή και αρκετά συχνά διανοούμενη.Τέλος, η Μαρίκα αγαπάει πάνω απ' όλα τα παιδιά της. Όσο για το Μάριο, ζει έντονη ζωή όταν είναι νέος. Αγαπάει την ταχύτητα, τις γυναίκες και τα χρήματα. Είναι ικανότατος σε όποιο επάγγελμα και αν διαλέξει.Μιχαήλ, Μιχαέλλα: Του αρέσει να επιβάλλεται στο περιβάλλον του. Εύθικτος, δεν ανέχεται «μύγα στο σπαθί του». Δίνει μεγάλη σημασία στην οικογενειακή παράδοση και είναι μεγάλος πατριώτης. Κοινωνικός, συνηθίζει να περιστοιχίζεται από τους φίλους του.

Νικόλαος, Νικολέττα: Ιδιαίτερα καλόκαρδος, ο Νικόλαος μπορεί να χαρίσει και τα ρούχα που φοράει. Γλυκομίλητος, είναι η αδυναμία της μητέρας του. Το μόνο του ελάττωμα είναι ότι δε θέλει να στεναχωρεί αυτούς που αγαπάει και αναγκάζεται συχνά να λέει ψέματα. Πιο θαρραλέα, η Νικολέττα δε διστάζει να πει καθαρά τη γνώμη της. Είναι ικανή να κάνει πολλές θυσίες για να μπορέσει να σπουδάσει. Δεν είναι καθόλου φιλάρεσκη.

Νεφέλη:(νέφω:χύνω ύδωρ)η προσφέρουσα ζωογόνον ύδωρ. Γυναίκα του Αθάμαντος, παιδιά της ο Φρίξος και η Έλλη.Απρόβλεπτη σα συννεφούλα, δεν ξερή ούτε η ίδια τι θέλει απ'τη ζωή.
Εντυπωσιάζεται απ'τους διάσημους άντρες και προσπαθεί να βρεθεί στο περιβάλλον τους,αλλά ο χαρακτηρας της δεν την βοηθάει.Αγαπάει το χρήμα δυσκολεύεται όμως να το αποκτήσει...

Όλγα: Ζωντανή, γελαστή και φλύαρη, ασχολείται συνήθως με επαγγέλματα που έχουν επαφή με κόσμο. Έχει όμως και μια απαισιόδοξη πλευρά, επειδή δύσκολα ικανοποιείται με όσα έχει. Της είναι απαραίτητο να έχει μπροστά της ένα στόχο. Συχνά έχει την εντύπωση ότι δίνει περισσότερα απ' όσα παίρνει.

Παναγιώτης, Παναγιώτα: Και οι δύο είναι δραστήριοι και εργατικοί. Στα νεναικά τους χρόνια αφοσιώνονται στην οικογένειά τους και ζουν περιορισμένη ζωή, γι' αυτό, μετά από μια ορισμένη ηλικία, προσπαθούν να απολαύσουν αυτά που έχασαν.

Παύλος, Παυλίνα: Είναι και οι δύο ήρεμοι και απεχθάνονται τους καβγάδες. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν προσπαθούν να επιβληθούν στους άλλους και να κάνουν το δικό τους. Ενώ μοιάζουν συγκρατημένοι, είναι στην πραγματικότητα παρορμητικοί και κανείς δεν μπορεί να τους κάνει να αλλάξουν γνώμη όταν αποφασίσουν κάτι.

Πέτρος, Πετρούλα: Ο Πέτρος είναι σοβαρός και αρκετά... δογματικός. Θέλει να φαίνεται γενναίος, αλλά κοιτάζει μάλλον να αποφεύγει τους κινδύνους. Το μεγαλύτερο ελάττωμά του είναι ότι έχει την τάση να παίρνει τον εαυτό του πολύ στα σοβαρά. Η Πετρούλα του μοιάζει αρκετά σαν χαρακτήρας, αλλά είναι ακόμα πιο άκαμπτη κι αυτό της δημιουργεί δυσκολίες στη ζωή της.

Ραφαήλ-Ραφαέλα: σημαίνει στα εβραϊκά «ο Θεός μας γιατρεύει». Ρομαντικός και ιδιόρρυθμος ο Ραφαήλ δεν κάνει ποτέ κάτι που δεν θέλει. Δύσκολα επηρεάζεται από τη γνώμη των άλλων. Συνήθως ζει κλεισμένος στον εαυτό του. Αντίθετα, η Ραφαέλλα είναι ενθουσιώδης κι έχει ανάγκη απ' τη συντροφιά των ανθρώπων. Ερωτεύεται και ζηλεύει με το ίδιο πάθος!

Σάββας: Κλασικός τύπος οικογενειάρχη, που σέβεται τις παραδόσεις και είναι πολύ συντηρητικός. Συχνά έχει πρόβλημα επικοινωνίας με τα παιδιά του και τους νέους γενικότερα.

Σοφία: Είναι πολύ απαιτητική από τη ζωή και τους ανθρώπους. Έχει πολλά ενδιαφέροντα και μεγάλη έφεση στα γράμματα. Διαθέτει φαντασία και ξέρει να διηγείται ωραία. Της αρέσει να γίνεται το επίκεντρο της προσοχής.

Σπυρίδων, Σπυριδούλα: Βλέπουν πολύ ρομαντικά τη ζωή και όταν απογοητευτούν κλείνονται στον εαυτό τους ή κοιτάζουν να βρουν μια ήσυχη δουλειά, που να τους εξασφαλίζει κάποια ανεξαρτησία.

Σταμάτης: Ήσυχος άνθρωπος. δίνει σημασία στην καλοπέραση και απεχθάνεται τους καβγάδες. Αποφεύγει τους μπελάδες και τις κακοτοπιές και προτιμάει να ασχολείται με το σπίτι του, τον κήπο του και τα διάφορα χόμπι του.

Σταύρος, Σταυρούλα: Ο Σταύρος είναι λιγομίλητος κι εργατικός. Έχει μεγάλη επιδεξιότητα στα χέρια. Είναι καλός φίλος και σύζυγος. Η Σταυρούλα είναι νευρική και οξύθυμη. Πολύ περήφανη, δε λέει ποτέ τα προβλήματά της. Τα παιδιά αποτελούν γι' αυτήν παράγοντα ισορροπίας.

Στέφανος, Στεφανία: Σοβαρός, συντηρητικός και αυστηρός, ο Στέφανος ξεχνάει όλες τις αναστολές και τους φόβους του όταν είναι να αγωνιστεί για κάποιο ιδανικό. Παιχνιδιάρα, ζωηρή και άφοβη, η Στεφανία είναι εντελώς διαφορετική προσωπικότητα, που ξέρει να χαίρεται τη ζωή.

Στυλιανός, Στυλιανή: Βλέπουν τη ζωή με κάποια αποστασιοποίηση και δεν παίρνουν τίποτα πολύ στα σοβαρά. Το γέλιο αποτελεί το όπλο τους, με αποτέλεσμα να τους τα συγχωρούν όλα. Εργατικοί και ευσυνείδητοι, είναι πολύ καλοί επαγγελματίες.

Σωτήρης, Σωτηρία: Ο Σωτήρης έχει πάθος με τη μουσική και πολύ συχνά ξέρει να παίζει κάποιο μουσικό όργανο. Είναι πολύ καλοφαγάς και θαυμάσιος μάγειρας. Η Σωτηρία είναι δυναμική και ντόμπρα, με καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα και πολλούς φίλους.

Φώτιος, Φωτεινή: Ακολουθούν την πορεία που έχουν χαράξει, χωρίς να κοιτάζουν δεξιά ή αριστερά. Θέλουν να βελτιώσουν τη θέση τους, αλλά τους λείπει η διπλωματία. Δε διαλέγουν πάντα τον κατάλληλο σύντροφο.

Χαράλαμπος: Προσγειωμένος, δε συγκινείται με ρομαντικά ιδεώδη. Αντίθετα, κυνηγάει πολύ πρακτικούς και χειροπιαστούς στόχους. Έχει όμως καλή καρδιά και καθώς είναι πολύ κοινωνικός, αποκτά εύκολα φίλους και φίλες, αφού έχει ιδιαίτερη αδυναμία στις γυναίκες!

Χρήστος, Χριστίνα: Το κύριο χαρακτηριστικό τους είναι το πείσμα. Ποτέ δεν παραδέχονται ότι έχουν άδικο. Η επιμονή τους τούς κάνει μερικές φορές να πετυχαίνουν τα αδύνατα. Κατά τ' άλλα ο Χρήστος είναι αρκετά μοναχικός και ιδιόρρυθμος, ενώ η Χριστίνα βρίσκει την ευτυχία στην οικογενειακή και κοινωνική ζωή. Κι οι δυο δίνουν σημασία στην οικονομική ασφάλεια.


Ακούμε:Mastodon - The Sparrow... ακόμα γιατί είναι νέο, και κολλήσαμε τρομερά..

58 σχόλια:

mahler76 είπε...

ως ένα βαθμό έπεσε μέσα. Καλό σου βράδυ :)

gnostosagnostos είπε...

Χμ....νομίζω ότι δεν έπεσε μέσα σε μένα
Για κανε κανένα update :P
Θα ξανάγυρισω πίσω στην μπλοκοσφαιρα αλλα το ριμαδι πάλι χάλασε !

Αμερικλάνος είπε...

Όχι, πατριώτη δε με λες, αλλά στα πρώτα έπεσε μέσα διάνα :p

bear είπε...

Σε μερικά έπεσε μέσα. Καλησπέρα

ΦΟΥΛΗ είπε...

@ mahler76
Γιατί ως ένα βαθμό; νομίζω ότι σε πολλά!! φιλιά γατούλη...

ΦΟΥΛΗ είπε...

@ gnostosagnostos
Με σένα ναι, σίγουρα έπεσε έξω...
που χάθηκες εσύ, πάρε ένα απλό να ξέρεις τι κάνεις,άντε να δούμε!!
φιλιά, με το καλό να σε διαβάσουμε...

ΦΟΥΛΗ είπε...

@ Αμερικλάνος
Αμερικλάνος και οχι πατριώτης; μπα πως έτσι ,είδες τι κανουν οι κακές παρέες με το συχωρεμένο!!
καλό βράδυ...

ΦΟΥΛΗ είπε...

@ bear
Στο αρκούδι έψαξες; λολ
νομίζω ότι και σένα σε πέτυχε αρκουδάκι μου..
φιλιά πολλά

ElenaG είπε...

E! βεβαια μια γοητεία την διαθέτουμε γιατί να το αρνηθούμε άλλωστε!!!XA!

Stratos είπε...

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=114059958702515&set=a.114059938702517.18482.103130779795433&type=1&ref=nf

Γιατι δεν υπαρχει και Στράτος ?

TwistedTool είπε...

Φουλάρα μου, κοντά έπεσες στο δικό μου, αλλά όχι 100%!

Χαίρομαι πολύ που κρατάς τους Mastodon ακόμα! Πάει να πει ότι σου άρεσε πολύ και αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο :)

Φιλούρες αγάπη!

Stratos είπε...

http://www.4shared.com/photo/tLYM1akb/two.html

Ε! Βρήκα και εγω ενα γατακι αλλα ειναι σε δυσκολη θεση !!!

KANTHAR0S είπε...

Καλά το πήγες το γράμμα.

Υ.Γ. Λατρεύω τις φώτο με τα γατουλίνια.

Marouli είπε...

Δεν ειναι το ονομα μου μεσα! Που να διαμαρτυρηθω? Στην νονα μου? :Ρ

Μαρουλοφιλακια!

VAD είπε...

μμμμ....έτσι κι έτσι...στο περιπου με πέτυχε:)

Gaurakos είπε...

Στα μισά έπεσες μέσα.


Δεν μου λες. Πας και το γράμμα, που λέει και ο... Αρειανός; :P:P

Hfaistiwnas είπε...

Εντάξει σχεδόν μέσα έπεσε!!! Καλημέρα!!!

ΦΟΥΛΗ είπε...

@ ElenaG
χμμμμ και ευαίσθητες στα κοπλιμέντα!!
καθόλου κακό...
καλημέρα...

ΦΟΥΛΗ είπε...

@ Stratos
Ευστράτιος:Δυο άγιοι της Ορθόδοξης εκκλησίας,κυκλοθυμικός,γίνεται εκρηκτικός όταν θυμώνει.Μοιάζει απόλυτος αλλά ξέρει να ελίσσεται,έχει μεγάλη εμπιστοσηνη στον εαυτό του και δεν αλλάζει εύκολα γνώμη..
Ελπίζω να σε καλιψα,δεν εχω facebook,και δεν ξέρω πως να δω αυτό που έστειλες...
Καλημερα....

ΦΟΥΛΗ είπε...

@ TwistedTool
Οκ δεν είναι δα και μάγοι αυτοί που το έγραψαν...
Στο είπα αγαπούλα οτι μου άρεσαν,το εχω κάψει το τραγούδι..
Καλημέρα φιλιά..

ΦΟΥΛΗ είπε...

@ Stratos
Χτυπήθηκα αλλά τα κατάφερα ,το έσωσα το γατί και το έβαλα στην παρέα!
Ευχαριστώ...

ΦΟΥΛΗ είπε...

@ KANTHAR0S
Το γράμμα; για καν το φραγκοδίφραγκα, όχι τιποτ' άλλο αλλά άνοιξες θέμα και δεν ξέρω τι να απαντήσω, δεν με βοηθάει και ο ορθογραφικός αναλυτής μου...
Από γατουλίνια άμεσα εδώ αρριανε άλλο τίποτα!!
καλημέρα

ΦΟΥΛΗ είπε...

@ Marouli
Τι δεν έχει μαρουλάκι; φφφφφ, όχι καλέ πριν κάνεις αίτηση αλλαγής ονόματος ρίξε το όνομα, κάτι θα κάνω...
φιλιά μαρουλάκι μου

ΦΟΥΛΗ είπε...

@ VAD
Εεεε μην είμαστε και πλεονέκτες, όχι τα πάντα όλα, κρύβουμε και λόγια...
καλημέρα εκεί στην ξενιτιά

ΦΟΥΛΗ είπε...

@ Gaurakos
Ε μα τι ερεύνα κάναμε,λιώσαμε παπούτσια και παπούτσια,φάγαμε πεζοδρόμια και πεζοδρόμια
το γράμμα όχι ,ένα μειλ,ένα κουριερ το πάω,γράμματα ππφφφφ μπανάλ!!!
Καλημέρα

ΦΟΥΛΗ είπε...

@ Hfaistiwnas
Έτσι ΗΦ μου...18 σχόλιο!! που είσαι γιατί μου άργησες,έκανες ψωμί ,κάνα κέικ ; για πες...
Φιλιά καλημέρα...

Hfaistiwnas είπε...

Κοιμόμουν!!!!! χαχαχαχχα!

ria είπε...

σόρυ φιλενάδα, αλλά η άποψή μου είναι ότι ο άνθρωπος κάνει το όνομα και όχι το όνομα τον άνθρωπο.

καλημερούδια!

Διαμαντένια είπε...

πφφφφ... το δικό μου δεν το έχει...
χαλάλι όμως γιατί έχει της βαφτιστήρας μου και σε αυτήν τουλάχιστον έχει πέσει μέσα!

Φιλί Διαμαντένιο!

Nonis είπε...

καταρχάς καλημέρα!

κατα δεύτερον:
χαχαχαχαχαχαχαχαχ

για μένα λέω, Παναγιώτης....

μήπως ξέρεις σε ποιά ηλικία θα απολαύσω αυτά που έχασα δουλεύοντας για την οικογενειά μου?
γιατί έτσι όπως πάμε μάλλον θα μείνω αιώνιος έφηβος...
χαχαχαχαχα

και όταν φτάσω στα 50 τα πιπίνια θα με περνούν για συνομήλικο...
(τώρα αυτό αν είναι καλό, δεν ξέρω...)

D.Angel είπε...

Κοιτα να δεις τι μαθαίνει κανείς
στη blogoσφαιρα!
Φιλιά πολλά φιλενάδααααααααααα

homemade είπε...

έπεσε μέσα σε όλα......εγω παναγιώτης η γυναίκα μου θεοδωρα και τα παιδιά μου κωστας αγγελική δημητρης...την τύχη μου

να σου πώ μήπως έχει τίποτα για τα γατια μου..?γιουτζιν.....μάϊλο..για πες για πες....νασαι καλά..πολυ καλη ανάρτηση....

DaisyCrazy είπε...

Έχει το όνομα της αδελφής μου εκεί πάνω και δεν έπεσε καθόλου μέσα, άλλα ντ'αλλων :))))))

Τι είναι αυτό όμως για να'χουμε καλο ρώτημα; Ονειροκρίτης-ονοματοκρίτης; χιχιχι

Φιλάκια Φουλίνι!

υγ. πάλι καλά που δεν έχει το όνομα μου!!

Iανος είπε...

"Ενώ μοιάζουν συγκρατημένοι, είναι στην πραγματικότητα παρορμητικοί και κανείς δεν μπορεί να τους κάνει να αλλάξουν γνώμη όταν αποφασίσουν κάτι." Σε αυτο μπορω να πω οτι επεσε μεσα!!! Φιλια πολλα!!! :)))

ΦΟΥΛΗ είπε...

@ Hfaistiwnas
Χμμμμμ, κοιμόσουν; μόνος; οκ σε συγχωρώ...

ΦΟΥΛΗ είπε...

@ ria
Καλά Ρια μου, αλλά πως εξηγείς το γεγονός ότι σε πολλά από όσα λέει είναι μέσα;

ΦΟΥΛΗ είπε...

@ Διαμαντένια
Άκου και εσύ παραπονιάρα...
έσβησα το όνομα ..καταλαβαίνεις....
Αδελφή του Λαζάρου και της Μαρίας.
Αγνώ,ανεξάρτητη και μοναχική, προτιμάει την συντρόφια των ζώων από των ανθρώπων.
Όσοι την γνωρίζουν γοητεύονται από τη χάρη της, αλλά δύσκολα μπορούν να την ψυχολογήσουν και ακόμα περισσότερο να την πλησιάσουν.....
Αυτά! θελε να μου πεις έπεσαν μέσα?
Πολλά φιλιά κουκλίτσα

ΦΟΥΛΗ είπε...

@ Nonis
Δεν ξέρω για σένα συνονόματε, αλλά εγώ στην άλλη ζωή πφφφφφ...
Καλά το πας, συνέχισε μια ζωή την έχουμε, όταν το καταλάβουμε είναι αργά.
Καλησπέρα, να πω καλώς μας ηρθες,αν θυμάμαι καλά πρώτη φορά, τσακο ένα λουκουμάκι, μια χαλβαδόπιτα...
καλό βράδυ

ΦΟΥΛΗ είπε...

@ D.Angel
Δεν είπες αν συμφωνείς φιλενάδα;;
φιλιά πολλά

Hfaistiwnas είπε...

Ε αν δεν ήμουν μόνος δεν θα κοιμόμουν!!!! χαχαχαχα!

ΦΟΥΛΗ είπε...

@ homemade
Τι λες; πολύτεκνος κουφαλίτσα (με την καλή έννοια)χαχαχα χαίρομαι που σου άρεσαν..
Για τα γατιά οι καλέ δεν εχω ,αυτά είναι αξιολάτρευτα και χωρίς ερμηνείες
Φιλιά, καλό βράδυ και σε ευχαριστώ...

ΦΟΥΛΗ είπε...

@ DaisyCrazy
Να το ψάξεις, μήπως κατά λάθος πήρε αυτό το όνομα η αδελφή σου; δηλαδή τελευταία ώρα!! πλάκα κάνω,για πες και το δικό σου, κάτι θα κάνει ο ονοματοκρίτης...χαχα

ΦΟΥΛΗ είπε...

@ Iανος
Μη ζητάς πολλά, εσύ ιδικά είσαι ένα διπρόσωπο....... παιδί...άσε τα μάθαμε τι θα πει Ιανος!!
καλησπέρα φιλιά πολλά..

ΦΟΥΛΗ είπε...

@ Hfaistiwnas
Σωστά ΗΦ, ενημέρωνε με παρακαλώ γιατί ανησυχώ...λολ
Φιλιά πολλά αγαπημένε μου

Hfaistiwnas είπε...

χεχε εντάξει!!!!

ΦΟΥΛΗ είπε...

@ Hfaistiwnas
Έλα καληνύχτα,γραμμή στο κρεβάτι...

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΟΛΑ.ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ.
ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΜΠΩ ΜΟΥ ΕΓΡΑΦΕ .
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΨΑΡΕΜΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ.ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΗΚΑ.
ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.ΓΙΑ ΠΕΡΑΣΕ ΝΑ ΔΕΙΣ:)))
ΚΑΛΟ Σ/ΚΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΗ ΜΟΥ.

D.Angel είπε...

Φυσικά και συμφωνώ βρε συ....
αλλά σημασία δεν έχει αν συμφωνώ
εγώ αλλά όσοι με γνωρίζουν, έτσι δεν είναι;;;; Φιλάκια πολλάααααααααα

Παπαστρατής Το "Θηρίο" Ιωάννης είπε...

Μόνο στο αγάπης προς την οικογένεια έπεσε μέσα. Στα άλλα έτσι και έτσι...

Κυνοφιλιά!!!

zoyzoy είπε...

Λες να'ναι και έτσι??
Τώρα με βάζεις σε σκέψεις λες να φτιάχνουμε χαρακτήρα ανάλογα με τ'ονομά μας γιατί πρώτα παίρνουμε όνομα και μετά διαμορφώνεται ο χαρακτήρας μας!

λουκρητια είπε...

Την Λουκρητια γιατι την αφησες στην απ'οξω,καλε;Εμεις δεν εχουμε ψυχη;

Ανώνυμος είπε...

Ειναι ακυρη η αναλυση!

Καμια σχεση.......

Ρε λες;;;

ΦΟΥΛΗ είπε...

@ JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS
Ναι σκρουτζάκο εχω ένα θέμα μη δίνεις σημασία..πέρασα για το βραβειάκι σου χαίρομαι που σου άρεσε το σχετικό με το όνομά σου..

ΦΟΥΛΗ είπε...

@ D.Angel
Εγώ τι να πω για αυτούς,δεν εχω
ιδέα ....φιλιά

ΦΟΥΛΗ είπε...

@ Παπαστρατής Το "Θηρίο"
Κάτι είναι και αυτό φίλε μου!καλό απόγευμα..

ΦΟΥΛΗ είπε...

@ zoyzoy
Ρε και μόνο το ότι σε μερικά πέφτει μέσα τι να πω!!οκ δεν είναι και μάγοι..

ΦΟΥΛΗ είπε...

@ λουκρητια
Εγώ φταίω,έφαγα το κόσμο, τι κάτω από κρεβάτια, πάνω απο της ντουλάπες, τι μέσα σε κατσαρόλες,δεν σε βρήκα πουθενά..να ξαναβαφτιστείς η μόνη λύση...
καλό απόγευμα

ΦΟΥΛΗ είπε...

@ Coula
Τι να πω, δεν ξέρω με τι όνομα παίζεις χαχαχα φιλιά πολλά